Kurs instruktorski - Poznań

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez wooly » piątek 19 marca 2010, 18:21

Ja tylko z ciekawości zapytałem.
Heh wiesz no ten kolega co mi taki numer strzelil tez jest instruktorem, ja sie nie wymadrzam na placu maksymalne skupienie. Widziałem jak jechał na wzniesienie ze sie denerwuje i to go zjadlo. To wygladalo nastepujaco ja bylem egzaminowanym i wszystko zrobilem, potem zamiana kolega zrobil 2 zadania i kazalem jechac na wzniesienie, komisja juz ustalala gdzie bedzie do auta wsiadac. no i stalo sie kolega elegancko sie ustawil na wzniesienie gaz i auto mu sie stoczylo ponad 20 cm to krzyknalem stop, wtedy kolega wystrzelil do tylu na pare ladnych metrow, niestety ponoc nie slyszal bo ciagle gazowal, szanowna komisja do mnie dlaczego go nie zatrzymalem a nawet nie zdarzylem do niego podejsc, juz wiedzialem ze mamy pozamiatane. Jak kolega tlumaczyl ze nie wie czemu wsteczny wrzucil, przeprosiny z jego strony przyjalem( pozdrawiam Jacku ;) )
Zgodze sie ze na weryfikacje przychodza miernoty, ale kolega byl dobrze przygotowany tylko ten stres go zgubil, ja chyba tez lekko zbaranialem jak mi juz wystrzelil do tylu, to wszystko juz niewazne bylo minelo, teraz ostatni termin na praktyke w czerwcu
[b][b][b]kúrwa JAK MAM USUNĄĆ KONTO Z tego pier dolone go forum??!!!!!!!@$$@@???????????[/b][/b][/b][/color]
wooly

Postprzez oskbelfer » piątek 19 marca 2010, 19:24

no to jak instruktor takie rzeczy wyprawia - to zaczynam się zastanawiać kto mu dał uprawnienia instruktorskie :) Natomiast ciebie za co oblali - za to że koleś pojechał do tyłu ?? A co Ty miałes zrobić - choćbyś stał obok samochodu - więc zabardzo nierozumiem za co Ciebnie oblali ??
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez wooly » piątek 19 marca 2010, 20:02

obali za to ze go nie zatrzymalem " czemu pan nic nie mowi .. jakby panu tak egzaminowany odjechal na placu egzaminowania, trzeba bylo go zatrzymac". Wyraznie krzyknalem STOP nawet kolega(Wawa) ktory egzaminowal to slyszal, chcialem podejsc do samochodu a komisja mi stala obok i wyrzucila czemu nic nie mowie, zaczalem sie zastanawiac czy mialem sie rzucic pod kola. Ale to nie pobije mojego pierwszego podejscia na praktyczny.
Jak chcesz moge ci powiedziec dokladnie o co chodzi na Skype jeden i drugi przypadek bo nie chce mi sie go opisywac.
[b][b][b]kúrwa JAK MAM USUNĄĆ KONTO Z tego pier dolone go forum??!!!!!!!@$$@@???????????[/b][/b][/b][/color]
wooly

Postprzez oskbelfer » piątek 19 marca 2010, 20:10

napisz tutaj niechaj inni mają wskazówki :)
oskbelfer

odp

Postprzez rusel » piątek 19 marca 2010, 20:17

problem tego typu ze wiele osob uczy się pod siebie z myslą ze zrobie wszystko tak jak nalezy ale nie mysli pod wzgledem bledow jakie osoby moga popelnic i decyzji jakie podjac, tutaj byl problem z omylkowym wlaczeniem wstecznego zamiast jedynki i złą dezycją kolegi wooliego a raczej jej brakiem, to bylo ewidentne stworzenie zagrozenia i gdyby padla komenda stop!, przerywam Panu egzamin! komisja nie czepialaby sie, owczywsicie wspolczuje bo to juz byl prawie wyjazd w miasto, prawie.....
rusel

Postprzez wooly » piątek 19 marca 2010, 20:26

Rusel jak powiedzialem stop to juz bylo przerwanie, jakbys obserwowal wszystko to sekunde po tym jak to powiedzialem kolega wystrzelil do tylu jak pocisk, nie zdążyłem podejsc do samochodu.

Nie chce opisywac obydwu przypadkow, gdyz jak to mowi moja lepsza polowa "nie masz biedaku talentu do pisania, lepiej zrob jakies zadanie z dynamiki maszyn a ci przejdzie ochota na pisanie"
wooly

Postprzez oskbelfer » piątek 19 marca 2010, 20:28

na weryfikacji niema zmiłuj - jak ty nieuwalisz (oczywiście zgodnie z literą) to komisja ciebie uwali.
oskbelfer

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów