ciekawe jeszcze ile przekroczona została prędkość

przez oskbelfer » środa 22 sierpnia 2012, 20:12
przez skov » czwartek 23 sierpnia 2012, 16:33
oskbelfer napisał(a):skov - rodzi się pytanie, gdzie był instruktor że dopuścił do przekroczenia prędkości dopuszczalnych?
przez tomcioel1 » czwartek 23 sierpnia 2012, 22:53
przez oskbelfer » piątek 24 sierpnia 2012, 16:46
przez tomcioel1 » piątek 24 sierpnia 2012, 20:50
przez rusel » piątek 24 sierpnia 2012, 23:25
przez oskbelfer » sobota 25 sierpnia 2012, 22:14
tomcioel1 napisał(a):Na forum pisałem bo chcialem od was wsparcia i potwierdzenia mojej oceny . Akuratnie skov i rusel dość dokładnie wyrazili swoje zdanie w sposób konkretny i rzeczowy bez wymądrzania i ironicznych komentarzy . czego niestety nie mogę powiedzieć o twoich - oskbelfer , no ale czegóż innego można sie było spodziewac.
A do sądu nie zdecydowałem się iść bo raz że szkoda mi czasu , dwa - szkoda mi tej dziewczyny która jako kierująca była juz przesłuchiwana przez straż (mało tego - przepytywali ją ze znajomości przepisów ruchu drogowego !!!!) i jak sam już wcześniej zauważyłeś "nie rozumiem o co to wielkie halloooo....kilka punktów i pare groszy ?" , to teraz juz masz inne zdanie na ten temat ?
A więc wybrałem według mnie mniejsze zło , co nie znaczy że tak to zostawię - mam zamiar napisac skargę do burmistrza na brak kompetencji , umiejętności i jeszcze kilka spraw które mnie zdenerwowały podczas calego tego pseudoprzesłuchania , zobaczymy jaka będzie odpowiedź .
A więc żenady to poszukaj gdzie inaczej , może zacznij analizować wlasne komentarze ???