Pijani mają przywileje na drodze

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez slamyr » piątek 19 lutego 2010, 19:34

Już coś na ten temat napisałem w nic nie wnoszącym do tej dyskucji poście wyżej :) dokładnie pod koniec wypowiedzi datowanej na: Wto Lut 16, 2010 10:21 :)
Jest tylko pewna różnica. Jeśli ograniczona sprawność, to zatrzymam się. Jeśli podejrzenie, że jest to osoba pod wpływem alkoholu, to zmniejszę prędkość, zwiększe uwagę i będę gotowy do zatrzymania pojazdu.
slamyr

Postprzez oskbelfer » sobota 20 lutego 2010, 00:35

a ty slamyr dalej swoje o różnicach. Jakie obowiązki wynikaja z kodeksu kazdy wie albo moze przeczytać w prd. ja pytałem jak z fotela kierowcy stwierdzisz czy pijak czy chory? jesteś w stanie to stwierdzic ? jeśli tak - to jesteś przeasior :)
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez oskbelfer » sobota 20 lutego 2010, 00:35

a ty slamyr dalej swoje o różnicach. Jakie obowiązki wynikaja z kodeksu kazdy wie albo moze przeczytać w prd. ja pytałem jak z fotela kierowcy stwierdzisz czy pijak czy chory? jesteś w stanie to stwierdzic ? jeśli tak - to jesteś przeasior :)
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów