Dobry przykład z TV.

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Re:

Postprzez WojtekS » niedziela 31 października 2010, 13:31

archis_p napisał(a):Tych jest niewielu i są już dostatecznie napiętnowani.
Ja się wolę zająć prawdziwym problemem, o którym większość albo zapomniała, albo udaje, że go nie ma, ponieważ sami są jego częścią... Czyli trzeźwymi mordercami. Tymi, którzy codziennie kogoś zabijają na drodze.
STOP TRZEŹWYM MORDERCOM

O ile trudno się nie zgodzić, że kierowcy prowadzący po alkoholu są problemem, to zgadzam się też z archisem, że trzeźwi kierowcy jeżdżący w sposób agresywny, nieodpowiedzialny, bezmyślny, nieprzepisowy - są problemem większym. Większym, bo stanowią większość, i powodują w Polsce większość wypadków (ok. 85%).

Umiarkowane picie alkoholu w połączeniu z prowadzeniem samochodu niekoniecznie musi być zabójcze - np. w Wlk Brytanii dopuszczalny poziom alkoholu we krwi to 0,8 promila, i mimo to kraj ten ma jedne z najbezpieczniejszych dróg na świecie. Głównym problemem jest nie alkohol, ale mentalność kierowców.
www.trenerjazdy.pl
WojtekS

Re: Dobry przykład z TV.

Postprzez x098 » poniedziałek 01 listopada 2010, 07:54

I co?
Znów akcja znicz
A może tak lenie z Policji po akcji znicz zróbcie akcję Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela Poniedziałek Wtorek Środa itp.365 dni akcji roku.
Dalej twierdze że, mamy nie udolną policję nie umiejącą wywiązać się ze swoich elementarnych i podstawowych zadań, twierdzę iż, aby zrobić wrażenie powtarzam wrażenie lenie policjanci ogłaszają chore akcje aby pismaki miały o czym pisać.
Nie mówię czego nie myślę, mówię co myślę.
x098

Re: Dobry przykład z TV.

Postprzez skov » poniedziałek 01 listopada 2010, 18:48

ja odnoszę podobne wrażenie. Przez takie akcje "znicz" ludziom wydaje się, że więcej się chyba pije w takie święta a rzeczywistość jest inna. Pije się tyle samo albo i więcej, tylko skuteczność wyłapywaczy mniejsza.
skov

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów