tomcioel1 - pocztaj swoje posty między innymi o kryteriach dotyczących swiateł drogowych z tyłu pojazdu oraz inne "bzdury" ubrane w "twoje kryteria" i dziwaczną "filozofię".
Ja z Toba nie musze dyskutować - bo o czym - o "pierdach" które wymyślasz ? o zemscie egzaminatorów ? ------- zreszta nie jestem osamotniony w opinii na Twoją "filozofię" dotyczacą zwłaszcza oceniania na egzaminie... tylko inni ubierają w bardziej delikatne słowa -- a ja nie dbam o konwenanse wobec Ciebie tylko nazywam "tematy" po imieniu..
"Chrzanisz" o katechiźmie.... piszsze głupoty o światłach drogowych, piszesz szereg "dziwnych rzeczy" delikatnie mówiąc...
Nie mam nic do Ciebie jako człowieka, ale o tym co czuje egzaminator na egzaminie nie masz zielonego pojęcia, popraujesz w zawodzie to zobaczysz jak to jest ----- a póki co to wypowiadasz się w tonacji... jest <&%#$@> nurkując 50 metów pod wodą .... a na pytanie czy nurkowałeś ----- odpowiadasz nie ---- to pytanie skąd o tym wiesz -------- odpowiadasz --- widziałem na filmie --- nurek ładnie na filmie to opowiadał .......
tak więc sorki -- ale z takim podejściem jak Twoje -- nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji -- ii zaś nie chodzi o to że jestem mądrejszy czy głupszy --- ale to tak jakbyś chciał opowiadać kobiecie w ciąży -- jak to jest podczas pordu , co sie czuje, czy boli etc....
juz Ci pisałem (nie ja jeden) ze jesteś wrogo nastawiony do egzaminatorów - a skoro widzisz wroga, to nie spodziewaj się białej flagi....
PS oczywiście nie dotyczy to osób które wiedzą wszystko najlepiej bo ich oczywiście nikt nie przekona ...
a taki tekst świadczy tylko o Twoim egocentryźmie
Konkludując tomciel1 stawiam Ci takie pytania
1 rodziłeś dzieci ?
2 egzaminowałeś na etacie ?
3 nurkowałeś ?
4 byłeś na Islandii ?
5 uczyłeś / uczysz jeżdzić ?
bo jesli idzie o mnie to:
1. nie rodziłem i nie wiem co to ból porodowy....
2. sprawa oczywista
3. nurkowałem ale tylko do 3 metów -- więc nie mam pojęcia jak to jest głębiej
4. nie byłem, widziałem film, mówili ze bardzo zimno i jedli surowe mięso renifera
5. uczyłem -- wiem jak to jest