KUBA_1 napisał(a):Wg. mnie mylisz Egzamin Kontrolny z egzaminem po utracie kwalifikacji o czym pisałem wyżej na chłopski rozum.
Egzaminator musi myśleć - a nie być kukłą ma stanowisku.
Powodzenia na egzaminie na kat D. (i nie męcz tak tych ludzi na kat B) O problem spytaj w Biurze WORD bo oni robią to na codzień.
hej
A co tu jest do mylenia?? przecież to to samo, ludzie kierowani są na egzamin z art.114 ustawy, a co do punktu to zależy od tego co nawywijali (starosta decyduje na jaki egzamin)
Skoro mylę pojęcia to wytłumacz mi róznicę pomiędzy jak to napisałeś Egzaminem Kontronym a utratą kwalifikacji.
Tylko proszę Cię powołaj się na jakieś paragrafy, ustawy, rozporządzenia. bo taka sucha dyskusja (bo ja tak uważam...) mnie nie zadawala, bo jestem człowiekiem myślącym, a nie kukłą na stanwisku i chciałbym ten problem mieć poparty faktami. Skoro jesteś instruktorem też z racji wykonywanej pracy powinieneś pewne tematy zgłębiać i jeśli już coś mówisz to mieć to czymś poparte.
A co do pań przy okienku w WORD, one nie mają zielonego pojecia o tym, to przecież starosta kieruje na egzamin (teoria, praktyka, pełny), a one tylko zapisują na niego (to wynika ze skierowania lub zaświadczenia). Uwierz mi że mi na to pytanie nie odpowiedzą.