Witam,
czy egzaminator wie, z jakiego ośrodka jest kursant i oraz jakie miał wyniki egzaminu wewnętrznego?
przez tristan » środa 03 czerwca 2009, 21:28
przez cih » czwartek 04 czerwca 2009, 07:39
przez megamind » czwartek 04 czerwca 2009, 09:19
tristan napisał(a):jakie miał wyniki egzaminu wewnętrznego?
przez tristan » czwartek 04 czerwca 2009, 11:18
megamind napisał(a):tristan napisał(a):jakie miał wyniki egzaminu wewnętrznego?
Skoro znalazł się na egzaminie państwowym to chyba musiał mieć pozytywny wynik z egzaminu wewnętrznego. Czyż nie?
megamind napisał(a):Osobiście uważam jednak, że egzaminator nie powinien mieć wglądu w dokumenty zdającego. Ma przecież ocenić tylko czy klient potrafi jeździć czy nie. Informacje gdzie kończył kurs, ile razy już zdawał itd. mogą powodować tylko nieobiektywne traktowanie.
przez mshtal » czwartek 04 czerwca 2009, 12:02
tristan napisał(a):megamind napisał(a):tristan napisał(a):jakie miał wyniki egzaminu wewnętrznego?
Skoro znalazł się na egzaminie państwowym to chyba musiał mieć pozytywny wynik z egzaminu wewnętrznego. Czyż nie?
Ano nie. Jak kursant jest głupi i uważa, że mu się uda, to może poszedł z wynikiem negatywnym. Albo w ostatniej fazie się pokłócił z OSK i uznał, że oblał wewnętrzny w imię zasad... Obowiązku zdania wewnętrznego nie ma.
przez s3uton » piątek 05 czerwca 2009, 18:44
przez Borys_q » piątek 05 czerwca 2009, 19:05
przez megamind » sobota 06 czerwca 2009, 21:51
tristan napisał(a):. Obowiązku zdania wewnętrznego nie ma.
przez mshtal » niedziela 07 czerwca 2009, 02:22
s3uton napisał(a):jak robiłam praktyki, to widziałam, że większość egzaminatorów zagląda w dokumenty i patrzy kto z jakiej szkoły, który raz zdaje egzamin, a nawet czy egzamin poprzedni oblany na placu czy na mieście. co ciekawsi nawet na fotki zerkali :)
przez s3uton » niedziela 07 czerwca 2009, 09:08
przez mshtal » niedziela 07 czerwca 2009, 12:38
s3uton napisał(a):otóż widzisz widać we wniosku czy ktoś oblał na placu czy na mieście, bo inaczej jest to oznaczane przez egzamiantorów. cudzysłów pionowy duże N-cudzysłów poziomy duże N. więc ja Cię proszę, gdybym nie wiedziała, to bym się nie wypowiadała.byłam, widziałam na własne oczy i nie wymyśliłam sobie praktyk.
przez s3uton » niedziela 07 czerwca 2009, 12:44
przez tristan » niedziela 07 czerwca 2009, 14:26
megamind napisał(a):tristan napisał(a):. Obowiązku zdania wewnętrznego nie ma.
2) uzyska∏y pozytywny wynik egzaminu wewn´trznego.
2. W trakcie przeprowadzania cz´Êci praktycznej
egzaminu wewn´trznego, realizuje si´ wszystkie prze-
widziane dla egzaminu paƒstwowego na prawo jazdy
zadania egzaminacyjne, bez wzgl´du na iloÊç pope∏-
nionych b∏´dów.
przez Borys_q » niedziela 07 czerwca 2009, 19:38
przez easy__rider » piątek 19 czerwca 2009, 10:58
s3uton napisał(a):jak robiłam praktyki, to widziałam, że większość egzaminatorów zagląda w dokumenty i patrzy kto z jakiej szkoły, który raz zdaje egzamin, a nawet czy egzamin poprzedni oblany na placu czy na mieście. co ciekawsi nawet na fotki zerkali :)