F-10 czy P-8f

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

odp

Postprzez rusel » czwartek 17 grudnia 2009, 11:54

wiem, ale zabardzo analizaujesz poszczegolne slowa i mozna wpasc w pulapke, osoba upowazniona do kierowania ruchem, sygnalizacja swietlna, znaki pionowe i poziome na koncu taka jest gradacja znakow i nie ma sensu rozdrabniac tych zapisow
rusel

Postprzez oskbelfer » czwartek 17 grudnia 2009, 19:52

kopan napisał(a):Czy oskbelfer mógłbyś się powstrzymać od złośliwości.

Co Ty merytorycznego wnosisz do dyskusji ??
Zero, nul, nic.

Co to jest.
O czym ty człowieku piszesz w tych postach choćby w tym wątku.
Do piaskownicy i tam równym sobie język będziesz wystawiał.

Przestań się zachowywać jak smark.

Ps. Proszę się zainteresować wpisami tego użytkownika bo od pewnego czasu lata za mną i x098 jak ..... wypisując posty takiego jak tu pokroju.

Kopan czep się tramwaja a nie mnie. Masz jakąś obsesje na moim punkcie ?? Czy ja coś w poscie powyżej pisałem o Tobie ?? Ale skoro bierzesz to do siebie to coś w tym jest.
Zresztą co piszesz na forum każdy widzi - podobnie widać co ja piszę.
Dzięki za reklamę :) Polecam do poczytania moje wątki :)
a i jeszcze takie hasełko - lepiej być zerem niż leszkiem mi......
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez ella » czwartek 17 grudnia 2009, 22:54

Proszę się zainteresować wpisami tego użytkownika bo od pewnego czasu lata za mną i x098 jak ..... wypisując posty takiego jak tu pokroju.
Kopan czep się tramwaja a nie mnie. Masz jakąś obsesje na moim punkcie ??

Panowie, może tak bez osobistych wycieczek. Bo to nie pierwszy wątek w którym dzięki takim dyskusjom powstaje śmietnik. Gorzej jak dzieci w piaskownicy. A podobno ludzie dorośli :roll:
Czyżbym była zmuszona zamykać wątki. A może powinnam wysyłać na przymusowe urlopy.
ella
Moderator

Postprzez oskbelfer » piątek 18 grudnia 2009, 21:16

ella napisał(a):

Proszę się zainteresować wpisami tego użytkownika bo od pewnego czasu lata za mną i x098 jak ..... wypisując posty takiego jak tu pokroju.
Kopan czep się tramwaja a nie mnie. Masz jakąś obsesje na moim punkcie ??

Panowie, może tak bez osobistych wycieczek. Bo to nie pierwszy wątek w którym dzięki takim dyskusjom powstaje śmietnik. Gorzej jak dzieci w piaskownicy. A podobno ludzie dorośli :roll:
Czyżbym była zmuszona zamykać wątki. A może powinnam wysyłać na przymusowe urlopy.

Właśnie otrzymalem wulgarny obrażliwy tekst z pogóżkami od jednego z forumowiczów. Bardzo proszę ella o podanie adresu email do kogo mam to wysłać w celu zdyscyplinowania człowieka, który prezentuje tak wulgarne i prymitywne odruchy "intelektualne".
Dysponuję zrzutami ekranowymi tego "paszkwila". Nadmienę iż wysłałem do tego osobnika info - aby wycofał się z tych słów - niestety nieskorzystał.
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez ella » sobota 19 grudnia 2009, 00:34

Panowie,
Po analizie razem z adminem waszej "złośliwej" w stosunku do siebie twórczości ogłaszam, że za kolejne takie dyskusje zarówno jedna i druga strona dostanie krótkoterminowego BANA. Jeśli i to nie pomoże i dalej będziecie sobie skakać do oczu Ban będzie dłuższy.
Kopan za to Twoje PW do kolegi powinieneś od razu dostać bana. Nie toleruję takiego zachowania.

Jeżeli macie jakies pytania to zapraszam na PW
ella
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów