Witam serdecznie. W związku z poszukiwaniem pracy w zawodzie instruktora nuaki jazdy, umieściłem ogłoszenie o pracę w portalu gumtree.pl. Dostałem dzisiaj w odpowiedzi na moje ogłoszenie, dość dziwną (jak dla mnie) wiadomość:
"Obecnie zaczynam budować w Polsce tą sieć, szukam osoby wierzącej w swoje możliwości, śmiałej i otwartej. Firma oferuje: własne biuro, sklep internetowy, darmowe materiały szkoleniowe, i fachowe wsparcie w osiągnięciu Pana sukcesu. Nabyte już doświadczenie zaowocuje dla Pana wspaniałymi rezultatami. Praca ta nie będzie kolidowała z Pana osobistym życiem,czy poszukiwaniu innej pracy, może jednak pomóc Panu i Rodzinie. Może się również okazać główną pracą, gdyż firma odnosi światowy sukces dzięki sukcesom swoich pracowników! Bez konieczności własnej inwestycji. Jest Pan zainteresowany? proszę o e-mail
Zapraszam i Pozdrawiam Andrzej ".
Chciałem się zapytać, czy ktoś z kolegów instruktorów spotkał się już wcześniej z podobną propozycją lub wie, na czym dokładniej to wszystko polega? Za pomoc z góry dziękuję, Piotr Dorobisz.
Odpisałem do tego Pana z prośbą o wiecej szczegółów, więc jak bedę coś wiedział, to podzielę się tym na forum.