rusel napisał(a):zapytam z innej beczki, co w przypadku blednego parkowania, kazemy wykonac zadanie jeszcze raz w tym samym miejscu ?
(dla kandydatow na egzaminatorow nie ma informacji w rozp. ze moze byc wykonane w innym miejscu lub zamiennie)
rusel - teraz to cię musze opierdzielić :) oczywiście żartuję - bo nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi:) ale do rzeczy
po 1 zakładam że kandydat na egzaminatora - to nie kursant i umie jeżdzić
po 2 kandydat w roli egzaminatora też umie jeździć
skoro obaj potrafią jeździć to nie widzę problemu - a jednak problem jest - bo rusel zadał temat
to "egzaminator" wyznacza miejsce do realizacji zadania - skoro tak to wyznacz takie miejsce aby nie było problemów z parkowaniem ( jeżli twierdzisz że jest ciasno to szukaj innego miejsca - nie robisz kłopotu "kursantowi" tylko sobie. Przed podaniem komendy parkowania prostopadłego lub skośnego zadań sobie pytanie czy gdybyś to ty dostał to zadanie w tym miejscu o tej porze - to czy byłoby ci łatwo czy trudno wymanewrować :) - jeśli o tym pomyślisz to nie dasz gościowi dziury w której sam niedałbyś rady :)
kolejna kwestia to radzę nie dawać "koperty" - koleś opowiadał mi jak wyłozył się na kopercie - zadął drugiemu kopertę - ten nie zrobił - a komisjka uwaliła mojego kolesia. Dlaczego dlatego że stwierdziła że
nie było 2 krotności długości pojazdu egzaminacyjnego - a mówiłem mu żeby sobie życia nie utrudniął.
kolejna moja dywagacja na w/w temat skoro nie wyszło parkowanie - to jest jeszcze korekta - a przeca kandydaci na egzaminatorów umią jeździć.
nie wyobrażam sobie aby robić drugi raz to samo w tym samym miejscu - szukam innego łatwiejszego (szerszego) stanowiska :)
paragraf 62 ust 1 pkt 1 .............. dwukrotnie nieprawidłowo wykona to samo zadanie..............
dla kandydatow na egzaminatorow nie ma informacji w rozp. ze moze byc wykonane w innym miejscu lub zamiennie)
nie ma też że nie może być w innym miejscu jest natomiast słow LUB
a na koniec fajnie się klepie w klawiature - a na egzaminie stres i robia się schody :)