Filtracja użytkowników przed dostępem do tej części forum?

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez GosuMask » niedziela 16 sierpnia 2009, 09:22

Jak się czyta niektóre posty na tym forum (Hi XPepeX, Pajejek), nawet nie tylko w tym temacie, to sie fałdy na mózgu prostują!
Czy nie trzeba by zrobić jakiejś filtracji użytkowników przed dostępem do tej części forum? Z całym szacunkiem, ale wszyscy tutaj się udzielający to, o zgrozo, instruktorzy, egzaminatorzy i kandydaci na egzaminatorów? Co do tych kandydatów... to bardzo długa droga przed Wami jak mniemam :[
GosuMask

Postprzez drtomee » niedziela 16 sierpnia 2009, 12:32

GosuMask napisał(a):Jak się czyta niektóre posty na tym forum (Hi XPepeX, Pajejek), nawet nie tylko w tym temacie, to sie fałdy na mózgu prostują!
Czy nie trzeba by zrobić jakiejś filtracji użytkowników przed dostępem do tej części forum? Z całym szacunkiem, ale wszyscy tutaj się udzielający to, o zgrozo, instruktorzy, egzaminatorzy i kandydaci na egzaminatorów? Co do tych kandydatów... to bardzo długa droga przed Wami jak mniemam :[

Ale tu chyba nie o to chodzi żeby się obrażać tylko wymieniać poglądy. To oczywiste, że ktoś może mieć inne, a na marginesie to nie jestem kandydatem na egzaminatora tylko wiem co jest na kursie i to się nazywa fakt i uważałem, że fakty pomagają ustalić rzeczywistość, ale widzę, że niektórzy traktują to jako zachętę do ataków...
drtomee

Postprzez oskbelfer » niedziela 16 sierpnia 2009, 12:57

Akurat Pajajejek i Xpepex - wcale źle nie wypadają - a wręcz odbieram ich posty pozytywnie - co nie znaczy że ze wszystkim się z nimi zgadzam :)
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów