Kilka uwag na temat zmiany rozporządzenia

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez mshtal » niedziela 14 czerwca 2009, 23:49

dokładnie, kopan ma rację...

no bo przecież zgodnie z tabelą to zmiana pasa i zmiana kierunku jazdy to to samo zadanie, tudzież dla przykładu znowu niezasygnalizowanie zmiany pasa ruchu na odcinku drogi i niezasygnalizowanie zamiaru zmiany kierunku jazdy w obrębie skrzyżowania to inne zadanie, w poprzednim arkuszu ta kwestia wg. mojej opinii była logiczniej rozwiązana...
mshtal

Postprzez egzaminatoroka » poniedziałek 15 czerwca 2009, 17:45

Mnie ciekawi jedno, a mianowicie chodzi mi o arkusz przebiegu egzaminu , dokładnie o zadanie 8.
8.1 wyprzedzanie
8.2...
8.3..
8.4...
8.5.1 zmiana kierunku jazdy w lewo
8.5.2 ...
8.5.3....

Czemu mają służyć wypunktowania??
8.5.1
8.5.2
8.5.3

Dlaczego nie zrobili
8.5
8.6
8.7
egzaminatoroka

Postprzez Adacho » sobota 20 czerwca 2009, 15:15

kopan napisał(a):Tak się zastanawiam dlaczego w arkuszu przebiegu egzaminu nie wypisano poszczególnych zadań egzaminacyjnych, komu to przeszkadzało i czemu ma służyć to zagmatwanie.

Po prostu "kompan" takich mamy kompetentnych decydentów.
Tyle mądrych głów debatowało wiele miesięcy nad poprawą rozporządzenia i nie potrafili tego uporządkować.
Moje skromne zdanie jest takie, że dopóki nie pojawi się interpretacja tego bubla z ministerstwa, to wynik egzaminu tak naprawdę będzie zależał od egzaminatora. Bo tak będzie wypełniał arkusz egzaminu, żeby oblać albo przepuścić delikwenta.
Adacho

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów