Czy egzamin musi skończyć sie w wordzie??

Temat ten służy wymianie spostrzeżeń i doświadczeń pomiędzy instruktorami i egzaminatorami.

Moderatorzy: ella, klebek

Czy egzamin musi skończyć sie w wordzie??

Postprzez Borys_q » wtorek 12 maja 2009, 11:18

Wyobraźmy sobie taką sytuacje, 21.45 word mieści sie w środku niczego (jak np gdański) niema prawie żadnych autobusów itd ktoś zdaje prawojazdy. Czy jest jakiś przepis który stoi na przeszkodzie żeby egzamin sie zakończył z wynikiem pozytywnym bliżej cywilizacji a egzaminator se sam wrócił. Jak narazie takiego przepisu nie znalazłem ale pewnie coś przeoczyłem . Pozdrawiam
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez kamix500 » wtorek 12 maja 2009, 22:06

nie wiem jak z wynikiem pozytywnym ale z negatywnym na pewno można. mój kolega z klasy oblał i egzaminator się go pytał czy go podwieś na przystanek. jednak wątpię żeby z wynikiem pozytywnym można było tak zrobić.
kamix500

Postprzez Adacho » wtorek 12 maja 2009, 22:56

Wg mnie nie ma przepisów, które nakazują zakończenie egzaminu w WORD, dlatego teoretycznie taka sytuacja jest możliwa i zależy od dobrej woli egzaminatora.
Adacho

Postprzez BL_Lacertae » środa 13 maja 2009, 08:00

Ja również nie słyszałem/czytałem o przepisach mówiących gdzie egzamin zakończyć. Ale nie słyszałem też, by egzamin zakończył się na mieście z wynikiem pozytywnym. Zawsze egzaminatorzy kończą w ośrodku.
BL_Lacertae

Postprzez PILU » środa 13 maja 2009, 14:21

zakonczenie egzaminu w srodku miasta byloby sporym ulatwieniem dla osoby zdajacej poniewaz zmniejsza sie ryzyko popelnienia bledu w drodze powrotnej do WORD-u i to pewnie jest powodem niestosowania takich praktyk :D
PILU

Postprzez bruno666 » środa 13 maja 2009, 14:42

Może zakończyć się gdziekolwiek z jakimkolwiek wynikiem.
Ja zdawałem np. C w Legnicy, to nie dość, że plac manewrowy był jeszcze wtedy 2 kilometry od WORDu, to na miasto ruszaliśmy i kończyliśmy jeszcze z innego miejsca.
...
bruno666

Powrót do Dyskusje szkoleniowców i egzaminatorów