ratunku.

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

ratunku.

Postprzez 20zakretkaa » wtorek 12 grudnia 2006, 21:47

co ja moge zrobić jak mnie facet nie nauczył w ciągu 30godzin prakować ?? zapomniał sobie !! czujecie?? jak byłam na 28godzienie jazd to on do mnie mówi " o boze..ty masz 28 jazd a my jeszcze nie zaczelismy parkować" :(( jutro jade zapisac sie na koszykarską a mój instruktor powiedział mi " na dodatkowych godzinach mozesz sie nauczyc parkowac" szlak mnie trafi.pomocy :(
20zakretkaa

Postprzez karolina1 » wtorek 12 grudnia 2006, 22:28

To rzeczywiście "profesjonalista". Z drugiej jednak strony - nie interesowałaś się wcześniej, co jest wymagane na egzaminie? Tak czy inaczej nie masz wyjścia - kurs skończony, więc musisz dokupić sobie kilka jazd (może w lepszym ośrodku) i poświęcić większość czasu na naukę parkowania - to nie jest trudne.
Obrazek
karolina1

Postprzez njoy » wtorek 12 grudnia 2006, 23:04

A jakim cudem kurs skończony? Jeżeli osoba nie potrafi parkować, to instruktor prowadzący nie ma prawa podpisać karty.
Egzamin wewnętrzny się nie odbył? Podczas egzaminu powinno wyjść, że nie potrafi parkować, więc nie zalicza i uczy się dalej.
Co to za zapisywanie na egzamin bez egzaminów wewnętrznych???
A później się dziwią, że zapłacili AŻ 900 zł i nie potrafią zdać egzaminu.
njoy

Postprzez ella » wtorek 12 grudnia 2006, 23:18

co ja moge zrobić jak mnie facet nie nauczył w ciągu 30godzin prakować ??

Jedyne co możesz teraz zrobić to dokupić godziny i się tego nauczyć.

Czy naprawdę nie zastanowiło cię to, że nie parkujesz? Myślałaś, że tego nie ma na egzaminie? Jeżeli wiedzałaś o parkowaniu to trzeba było się upomieć a nie jeździć cichutko jak sierotka. Przeciez na każdej jeździe spokojnie można było się gdzieś zatrzymać i zaparkować. Nie trzeba przeciez specjalnie poświęcać na to całych jazd.
ella
Moderator

Postprzez adalberthus » środa 13 grudnia 2006, 02:43

Luuuuuuuuuuuuuuuuuudzie! za co wy płacicie!kupujecie coś na tym straganie i nie patrzycie, czy towar nie jest zgniły.sami sobie jesteście winni.Tylko sie słyszy :gdzie taniej?dlaczego tak drogo?po co tyle wykładów?Poczytajcie sobie w kartach szkolenia ,co powinno być realizowane.Już w teoretycznych mówi sie o przeprowadzeniu tematu z zagadnień egzaminu państwowego.A wy to podpisujecie, poświadczacie tym samym nieprawdę ,a to jest art.233.kk.
I jeszcze wołacie ratunku.Kupujcie tylko zdrowe towary w zdrowych sklepach(szkołach)
jak chceta to jedźta, ale nie jedźta jak chceta
adalberthus

Postprzez 20zakretkaa » środa 13 grudnia 2006, 23:19

oczywiscie ze sie upomniałam , ale on za kazdym razem mówił " eee jeszcze za wczesnie , jeszcze sie nauczysz " - no to czekałam, ja sie nie znam na tym, co miałam powiedziec ? a ten sie obudził przy 28 godzinie :(( a egzamin wewnetrzny zdałam bo jakis jego kolega przyszedl nas egzaminowac i od poczatku wiedzielismy ze zdamy wewnetrzny.cała grupa wiedziała :/ teraz jednak stwierdzam, ze był to bład
20zakretkaa

Powrót do Szkolenie kierowców