[Warszawa] Niezwykła Szkoła Jazdy

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

[Warszawa] Niezwykła Szkoła Jazdy

Postprzez anixter » środa 11 października 2006, 01:15

Witam. Czy posiada ktos jakies rzetelne informacje o tej szkole?? moze ktos cos słyszał, albo korzystał. Byłbym wdzięczny za wszelkie informacje opinie.
Kusi cena, bo organizwoany jest kurs dla studentów PW... no i 820 zł to chyba "taniość" ;) Ale wiadomo... są jeszcze inne wazne rzeczy.
Siedziba mieści sie przy Jerozolimskich (za Rotundą).
Help help help ;)
anixter

Postprzez kamiles » środa 11 października 2006, 12:53

nie znam szkoły, ale jeśli dziś ceny kursów kształtują się w granicach 1200-1500 zł, to dla mnie jakość kursu za 820zł (chyba nawet nie po kosztach) może pozostawiać wiele do życzenia... trzeba by się zastanowić ile trzeba będzie dopłacić za dodatkowe jazdy i poprawki egzaminów - czego oczywiście Ci nie życzę! Mój kurs kosztował 1400zł i uważam, że był przeprowadzony bardzo rzetelnie. Zresztą efekty mówią same za siebie - nie tylko ja z mojego kursu zdałam za pierwszym razem :)
kamiles

Postprzez anixter » piątek 09 marca 2007, 23:56

No i udało sie zdac za pierwszym razem, więc chyba nie jest tak źle... z mojego instruktora patrzac z perspektywy czasu jestem srednio zadowolony bo jak bylem na doszkalajacych to przez trzy godziny nauczylem sie przynajmniej 2 jak nie 3 razy wiecej niz na tych kursowych ;\ no ale liczy sie koncowy efekt a ten jest zadowalajacy ;)
anixter

Postprzez Mantana » wtorek 13 marca 2007, 19:09

no coz, nie zawsze jest tak ze cena kursu za 820 zl pozostawia wiele do zyczenia. jesli chodzi o t4en kurs jest to specjlana znizka dla studentow, ktory zaltwiala politechnika, wiec kurs jest taki sam jak normalnie kosztuje 1300 zl, reszte doplaca politechnika. ja sie zapisalam na kurs za 850 i jestem na prawde zadowolona. wykladowca jest swietny i wyklady sa prowadzone profesjonalnie i fajnie. niektorzy po prostu placa 1300, inni - ci sprytniejsi - 850:)
Mantana

Postprzez kamiles » wtorek 13 marca 2007, 22:00

Mantana napisał(a):niektorzy po prostu placa 1300, inni - ci sprytniejsi - 850:)

no to chyba ma niewiele wspólnego ze sprytem :wink:
kamiles

Powrót do Szkolenie kierowców