Vector Nauka Jazdy Gliwice

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Vector Nauka Jazdy Gliwice

Postprzez vikiviktoria » sobota 23 lutego 2013, 23:17

Polecam tą Szkółkę z pełną świadomością to nie jest reklama po prostu zauważyłam że nie ma tej szkółki w waszej bazie a to dzięki Niej zdałam za pierwszym razem egzamin i w ten sposób chciałabym się odwdzięczyć moim kochanym instruktorom, jeśli ktoś nie chce wyrzucić pieniążków w błoto i naprawdę nauczyć się jeździć to naprawdę warto wybrać się do tej szkoły bo dzięki niej żadna uliczka na egzaminie w Rybniku nie była dla mnie zaskoczeniem ani stresem,Vector jesteś najlepszy!!!!!!!!!!!:D
Załączniki
Vector.jpg
Vector.jpg (93.53 KiB) Przeglądane 2519 razy
vikiviktoria

Re: Vector Nauka Jazdy Gliwice

Postprzez winston » sobota 23 lutego 2013, 23:27

vikiviktoria napisał(a):Polecam tą Szkółkę z pełną świadomością to nie jest reklama

Oczywiście, że nie. To tylko kursant (VikiViktoria), który zdał egzamin i z braku innych zajęć postanowił wkleić tu ulotkę reklamową OSK Vector
PJ: ABCD
instruktor kat. B

winston

Postprzez czepiacz » niedziela 24 lutego 2013, 11:38

Jeśli szkółkę, to tę, ofiaro reformy edukacyjnej...
czepiacz

Postprzez vikiviktoria » niedziela 24 lutego 2013, 16:00

czepiacz napisał(a):Jeśli szkółkę, to tę, ofiaro reformy edukacyjnej...

ale czemu jesteś złośliwy, czy coś Ci zrobiłam,że aż tak wredny starasz się być
Czemu my Polacy staramy się za każdym razem znaleść pretekst do dokuczeniu innym? :( :(
No trudno takie życie
Ostatnio zmieniony niedziela 24 lutego 2013, 16:08 przez vikiviktoria, łącznie zmieniany 1 raz
vikiviktoria

Postprzez vikiviktoria » niedziela 24 lutego 2013, 16:06

winston napisał(a):
vikiviktoria napisał(a):Polecam tą Szkółkę z pełną świadomością to nie jest reklama

Oczywiście, że nie. To tylko kursant (VikiViktoria), który zdał egzamin i z braku innych zajęć postanowił wkleić tu ulotkę reklamową OSK Vector

No żebyś wiedział że kursant tę ulotkę z kopiowałam z facebooka i postanowiłam pomóc moim instruktorom gdyż szkoła jest mało znana a dobra,czasami zwykłe ludzkie odruchy się zdarzają wiesz mi,nie wszyscy od razu musimy być interesowni :)
P.S. Tak na marginesie miło że zauważyłeś bo specjalnie dałam takiego nicka :) po za tym to moje imię z bierzmowania :)
vikiviktoria

Powrót do Szkolenie kierowców