przez PociechaPawel » piątek 22 lipca 2011, 23:03
przez szerszon » piątek 22 lipca 2011, 23:12
przez njoy » sobota 23 lipca 2011, 19:15
przez szerszon » sobota 23 lipca 2011, 21:30
przez archis_p » sobota 23 lipca 2011, 21:38
przez MSC » niedziela 24 lipca 2011, 18:55
przez szerszon » niedziela 24 lipca 2011, 19:34
przez kura » wtorek 26 lipca 2011, 02:04
przez dylek » wtorek 26 lipca 2011, 06:38
kura napisał(a): Osoba, która posiada uprawnienia egzaminatora, a nie jest zatrudniona na umowę o pracę jako egzaminator może przeprowadzać szkolenia dla kandydatów na kierowców np.: pracując w osk lub prowadząc własny ośrodek.
przez szerszon » wtorek 26 lipca 2011, 07:15
kura napisał(a):Posłuchajcie mądrale uważnie. Żeby zostać egzaminatorem trzeba posiadać bardzo dużą wiedzę i umiejętności..
przez archis_p » wtorek 26 lipca 2011, 10:28
szerszon napisał(a):Czy w ramach tych umiejetności na kursie na egzaminatora uczą również jak nauczyć kursanta ruszać, rozgladać się na skrzyzowaniach i oceniac sytuację na drodze ?
Jak zrobić , aby kursant po pierwszych niepowodzeniach nie miał wszystkiego dosyć ?
kura napisał(a):Osoba, która posiada uprawnienia egzaminatora, a nie jest zatrudniona na umowę o pracę jako egzaminator może przeprowadzać szkolenia dla kandydatów na kierowców np.: pracując w osk lub prowadząc własny ośrodek.
przez szerszon » wtorek 26 lipca 2011, 17:05
archis_p napisał(a):Nie uczą. Podobnie jak nie uczą tego na kursie dla instruktorów.
przez njoy » wtorek 26 lipca 2011, 21:10
przez kura » wtorek 26 lipca 2011, 23:00
szerszon napisał(a):archis_p napisał(a):Nie uczą. Podobnie jak nie uczą tego na kursie dla instruktorów.
To jakiś dziwny kurs miałeś, bo ja sobie to obserwowałem w czasie praktyki.
szerszon napisał(a):kura napisał(a):Posłuchajcie mądrale uważnie. Żeby zostać egzaminatorem trzeba posiadać bardzo dużą wiedzę i umiejętności..
Czy w ramach tych umiejetności na kursie na egzaminatora uczą również jak nauczyć kursanta ruszać, rozgladać się na skrzyzowaniach i oceniac sytuację na drodze ?
Jak zrobić , aby kursant po pierwszych niepowodzeniach nie miał wszystkiego dosyć ?
dylek napisał(a):kura napisał(a):Osoba, która posiada uprawnienia egzaminatora, a nie jest zatrudniona na umowę o pracę jako egzaminator może przeprowadzać szkolenia dla kandydatów na kierowców np.: pracując w osk lub prowadząc własny ośrodek.
Poproszę jakąś podstawę prawną do wytłuszczonego tekstu....
przez szerszon » środa 27 lipca 2011, 08:51
kura napisał(a):
Miałem na myśli fakt, że osoba posiadająca jednocześnie uprawnienia instruktora i egzaminatora, nie zatrudniona na umowę o pracę w ośrodku egzaminowania jako egzaminator może przeprowadzać szkolenia dla kandydatów na kierowców. Myślę, że dla wszystkich zainteresowanych jest to fakt oczywisty nie podlegający dyskusji.