zaswiadczenie

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

zaswiadczenie

Postprzez marcinczarny23 » piątek 04 czerwca 2010, 21:30

Witam przebywam obecnie za granica chcialbym zrobic tutaj prawo jazdy nawet juz zaczalem jest jednak maly problem aby ponownie nie zdawac egzaminu wewnetrznego potrzebne jest mi zaswiadczenie z polski o ukonczeniu kursu na prawo jazdy jednak nikt zaden urzad nie chce takiego wydac czy jest mozliwosc lub jkais sposob aby takowe zaswiadczenie uzyskac pomozcie!!!!!!!!!!
marcinczarny23

Re: zaswiadczenie

Postprzez ixi25 » piątek 04 czerwca 2010, 21:43

marcinczarny23 napisał(a):Witam przebywam obecnie za granica chcialbym zrobic tutaj prawo jazdy nawet juz zaczalem jest jednak maly problem aby ponownie nie zdawac egzaminu wewnetrznego potrzebne jest mi zaswiadczenie z polski o ukonczeniu kursu na prawo jazdy jednak nikt zaden urzad nie chce takiego wydac czy jest mozliwosc lub jkais sposob aby takowe zaswiadczenie uzyskac pomozcie!!!!!!!!!!

Zaświadczenie o zdaniu egzaminu wew. wydaje OSK.
Musisz zwrócić uwagę, że tryb szkolenia i egzaminowania, różni się za granicą od systemu polskiego.
ixi25

zaswiadczenie

Postprzez marcinczarny23 » piątek 04 czerwca 2010, 21:46

Wiem ze rozni sie nasz system od zagranicznego jednak to nie o to chodzi wystarczy mi zaswiadzcenie o ukonczeniu kursu w polsce egzamin zadwac bede wedlug przepisow tego kraju w ktorym aktualnie mieszkam
marcinczarny23

Re: zaswiadczenie

Postprzez ixi25 » piątek 04 czerwca 2010, 21:50

marcinczarny23 napisał(a):Wiem ze rozni sie nasz system od zagranicznego jednak to nie o to chodzi wystarczy mi zaswiadzcenie o ukonczeniu kursu w polsce egzamin zadwac bede wedlug przepisow tego kraju w ktorym aktualnie mieszkam

No to skoro uznają ci polskie zaświadczenie o ukończeniu kursu i zdaniu egzaminu wew. To takie zaświadczenie wydaje OSK (w którym robiłeś kurs) i sądzę że będzie potrzebne tłumaczenie przysięgłe.
ixi25

Powrót do Szkolenie kierowców