Pytanie o badania na kat. B ?

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Pytanie o badania na kat. B ?

Postprzez lukaszl_86 » wtorek 04 sierpnia 2009, 18:08

Witam jako nowy użytkownik forum ,

chciałbym się dowiedzieć z ciekawości jak to teraz jest z badaniami kandydatów na kierowców [amator] kat. B

bo gdzieś usłyszałem i nie wiem czy to prawda że teraz przy każdym badaniu na kat. B robione sa psychotesty tak jak na inne kategorie .

z drugiej jednak strony gdzieś w internecie wyszukałem że owszem psychotesty są robione na kat.b ale dla kierowców zawodowych z tą kategorią ?

jak to jest ?

pzdr.
lukaszl_86

Postprzez Driver'ka » wtorek 04 sierpnia 2009, 18:17

Nie ma żadnych psychotestów dla standardowych kierowców kat. B, a przynajmniej nie słyszałam, żeby ktokolwiek takie przechodził w ramach kursu podstawowego.
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez Dorian » wtorek 04 sierpnia 2009, 23:17

Nie ma żadnych psychotestów. To są narazie pobożne życzenia by młodzi kierowcy byli im poddawani. Bo podobno zbyt często w towarzystwie stają się nieodpowiedzialni. Jak dla mnie to jeśli ktoś jest debilem to nim zostanie, a jeśli ktoś jest normalny to nie będzie się popisywał przed remizą. A obecnie media starają się wszystkim wmówić, że każdy młody człowiek to cham, nieodpowiedzialny gówniarz i alkoholik. ;)
Obrazek
Dorian

Powrót do Szkolenie kierowców