wczasy z prawem jazdy

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

wczasy z prawem jazdy

Postprzez fimarz » piątek 17 kwietnia 2009, 17:25

Witam,
czy zna ktos OSK Pol-Car, ktory organizuje m.in. wczasy z prawem jazdy.
fimarz

Postprzez oohhh » niedziela 19 kwietnia 2009, 13:45

Niestety ja nieznam ale sam bylem zainteresowany jch propozycja.Po rozwazeniu jednak zdecydowalem sie na propozycje OSK STOP z Krosna a dokladniej Pensjionatu Amelia.Oferta jest o wiele ciekawsza,przynajmniej jak dla mnie. :wink:
oohhh

Postprzez agak33 » środa 22 kwietnia 2009, 18:52

Ja rowniez dosyc szczegolowo sprawdzilam i obdzwonilam wszystkie mozliwe szkoly jazdy i oferta wczasow z prawem jazdy w pensjonacie AMELIA jest najbardziej interesujaca.niestety nie znalazlam opinii na ten temat w internecie ale po rozmowie telefonicznej z pania pracujaca w hotelu tak czy inaczej decyduje sie na te oferte.Zdaje sobie sprawe,ze cudow nie ma ale jest to jedyna mozliwosc aby w szybkim czasie ,,zaliczyc,,30godz jazdy a pozniej tylko liczyc na odrobine szczescia i przy egzaminie.
agak33

Postprzez oohhh » środa 22 kwietnia 2009, 22:27

Gdzies czytalem opinie na temat OSK Stop i byly ok.Faktem jest ze nie ma jch za duzo.Ja bede uczestniczyl w czerwcu wiec zaras po wczasach napisze co i jak.
oohhh

Postprzez dampaw1966 » poniedziałek 27 kwietnia 2009, 19:10

oohhh napisał(a):Gdzies czytalem opinie na temat OSK Stop i byly ok.Faktem jest ze nie ma jch za duzo.Ja bede uczestniczyl w czerwcu wiec zaras po wczasach napisze co i jak.

jeżeli chodzi o szkołe stop to czytałem gdzies na jakimś forum że instruktorzy tam podobno zamiast szkolic załatwiają jakies swoje sprawunki na mieście. Jeden z kursantów opowiadał jak poznawał sklepy i apteki: :wink: :wink: :wink:
dampaw1966

Postprzez oohhh » poniedziałek 27 kwietnia 2009, 21:07

jeżeli chodzi o szkołe stop to czytałem gdzies na jakimś forum że instruktorzy tam podobno zamiast szkolic załatwiają jakies swoje sprawunki na mieście. Jeden z kursantów opowiadał jak poznawał sklepy i apteki: :wink: :wink: :wink:[/quote]

Moze i czytales :?: moze i slyszales :?: Ale czy napewo o OSK STOP.Bo mi sie wydaje ze to sa opinie o drugiej szkole z Krosna POLSTOP :wink:
oohhh

Postprzez astankiewicz11 » wtorek 28 kwietnia 2009, 13:33

nie polecam tej szkoły. Wyrzucone pieniadze i tyle. Moja znajoma była na tych wczasach z prawem jazdyw Iwoniczu. W częsci jej sfinansowałem ten wyjazd. Nie wyjeżdżajcie na te wczasy z prawem jazdy. Oszuści pieniadze wzieli i tyle. Totalna porażka. Wykładów wogóle nie było! Dostała podręczniki i kazali się samemu uczyć. A tak szumnie sie wszędzie oglaszają, a szkolą tragicznie i faktem jest to ze instruktorzy załatwiaja swoje sprawunki na miescie. Nie dajcie się nabrać, że duza zdawalność. Jedynie z tego dobrego jest to że kurs ma skończony...
astankiewicz11

Postprzez oohhh » piątek 15 maja 2009, 17:54

astankiewicz11....jesli zauwarzyles to nikt tu z nas obecych nie bral udzialu w takim "urlopie")))) :? a wszystko oczym tu piszemy jest gdzies zaslyszane,wiec roznie z tym jest :wink: .Co prawda jak piszesz byla twoja znajoma,ale ty sam nie.Czasami zlej baletnicy itd............. :D Tak jak pisalem wczesniej bede na poczatku czerwca jednym z uczestnikow takiego urlopu :P wiec po przyjezdzie zrelacjonuje caly pobyt.Pozdrawiam
oohhh

wczasy z prawem jazdy

Postprzez fimarz » piątek 05 czerwca 2009, 23:10

Ja wybralam osrodek Pol - Car w Krosnie, bylam - ale niestety egzamin praktyczny oblany, ale tylko z mojej winy, jak wielu tutaj tez zjadly mnie nerwy.
A teraz troche szczegolow, zakwaterowanie ok, wyzywienie mozna powiedziec rowniez, przemila obsluga w hotelu.
Jesli chodzi o sam kurs - zero teorii - trzeba sie uczyc samemu, wiec jesli ktos sie wybiera to powinien zaczac troche wczesniej.
Wspanialy instruktor- Pan Slawek - cierpliwy, wyrozumialy, jazdy co do minuty i tlumaczy, jesli sie czegos nie rozumie, wielkie podziekowania.
I tu uwaga - to wszystko funkcjonuje, mam wrazenie wlasnie dzieki wspanialym instruktorom, bo sam wlasciciel - zagoniony, zakrecony, jednym slowem biznes...
Ale ja nie zaluje, ze bylam. I tu uwaga - Krosno zakorkowane, rozkopane i sporo pulapek.
teoria :D
plac: :oops:
fimarz

Postprzez poldi » wtorek 16 czerwca 2009, 09:37

oohhh..........ja tez wybieram sie na takie wczasy do krosna - lipiec :) po dlugich namyslach zdecydowalem sie na osk perfect
na stronce: http://www.wczasyiprawko.pl wszystko wyglada ladnie i cikawie - zobaczymy jak bedzie w realu
po powrocie napisze czy sie oplacilo Pozdro
poldi

Postprzez oohhh » niedziela 28 czerwca 2009, 16:14

A wiec bylem i zobaczylem.Tak jak pisala fimarz to wszystko funkcjionuje.Nie bede sie rozpisywal wiec w skrucie.Ja skorzystalem z oferty http://www.pensjonatamelia.pl/ Zakwaterowanie w miare(pensjionat ma dwie gwiazdki wiec sharaton to nie jest)Jedzenie super,jazdy dziennie,wyklady tez oprucz soboty i niedzieli.Sala komputerowa z testami i internetem do bulu do tego ksiazki.Instruktorzy spoko,ja mialem doswiadczonego instruktora ktory jest dobry w tym co robi.Wszystkie godziny wyjezdrzone i niebylo naciagania na dodatkowe.Ja swoj egzamin zdalem bezblednie :lol: pewnie powroce zrobic na C+E.Krosno moze nie jest skomplikowanym miastem ale za to rozkopanym i zakorkowanym.
oohhh

Postprzez poldi » wtorek 28 lipca 2009, 14:46

Wrociłem wiec pisze - oplacilo sie i to na bank!!!
Super hotelik (niezapomniany klimacik), spoczko żarełko.
Jazdy i wyklady (o dziwo nie spalem) w porzo - niedziela wolna.
przynajmniej ja nie bylem olewany - raczej duze zaangazowanie instruktorow
Godzinki wszyskie zaliczone bez obcinania i do tego jeszcze jazdy kabrioletem - w deche czad w lecie - w zimie nie probowallem :)
krosno male i faktycznie rozkopane.
Takze bylem sprawdzilem i z czystym sumieniem moge polecic PERFECT!
dla zainteresowanych - uprzedajac maile i pytania oto ich stronka http://www.wczasyiprawko.pl
jak ktos skorzysta - pozdro od piotrka dla pilota :) grzeska
Aha - najwazniejsze, zdalem !!!!!!!!!!!!!!!!!
poldi

Postprzez scarletfog » poniedziałek 17 sierpnia 2009, 19:08

Witam
Co do Pol-caru mam mieszane uczucia. Mimo to, przeważają zalety.
Co na plus:
+BARDZO dobrzy instruktorzy, szczególnie pan Jurek i Jacek. Wyrozumiali, spokojni.
+Wolna niedziela, elastyczny plan zajęć itp.
+Trafiłam na świetnych ludzi, rewelacyjnie spędziłam z nimi czas.
+ZDAŁAM za 1 razem.

Co do minusów:
-Zajęcia teoretyczne a raczej prawie totalny ich brak. Trzeba dużo samemu się uczyć. Książki też trzeba było kupić co wg mnie jest przynajmniej DZIWNE.
-Pan organizator który no niestety niewiele sobie z nas robił, przestawiał spotkania, wyręczał się kimś innym itp
-Żarcie hotelowe mogłoby być lepsze mimo wszystko. Śniadania git, ale reszta taka sobie.
-Pomieszczenia klimatyzowane to bujda.
scarletfog

Postprzez AlexdM » piątek 21 sierpnia 2009, 11:06

Polecam wszystkim którzy chcą połączyć przyjemne z pożytecznym Obóz Motoryzacyjny w Pile
http://www.obozmotoryzacyjny.boo.pl/

30 godzin wykładów przeprowadzone w miłej atmosferze.Wytłumaczone wszystko,co było niejasne.
Kadra opiekunów wykwalifikowana i bardzo sympatyczna.Komendant obozu....SUPER:)
To dobre miejsce do solidnego przygotowania do egzaminu państwowego.Codziennie nauki po trochu,dzięki czemu nic z głowy się nie ulatnia.
Po zakończeniu 30 godzin wykładów,jesteśmy przydzielani do szkół nauki jazdy (OSK) i z nimi dogadujemy sie co do godzin jazd.
Codziennie 2-3 godziny jazd ( w zależności od instruktora).
W ciągu 30 godzin jazd,można się miasta nauczyć na pamięć;) więc na egzaminie wystarczy tylko się skupić i wykorzystać wiedze i umiejętności zdobyte na obozie.
Jak się ktoś przyłoży...to ma ogromną szanse na zdanie prawka właśnie na tym obozie:)(oczywiście egzaminu w WORDzie w Pile:D)
A żeby nie było że wszyscy cały czas kuliśmy to powiem jeszcze że w weekendy są wyjścia na dyskoteke:) DJ zawsze pozdrawia cały obóz:)
Poza nauką i dyskotekami w ciągu dnia jest dużo czasu też na wyjścia do miasta.To juz jest uzależnione od nas....ile czasu potrzebujemy na nauke:)
Co do jedzenia,warunków higienicznych....bez zarzutu:)
Na prawde polecam:)

W razie pytań....piszcie na gg
1.08.09 - rozpoczęcie kursu
18.08.09 - zakończenie kursu
19.08.09 - Egzamin Państwowy (ZDANE za 1 podejściem:D)

Obrazek
AlexdM

Postprzez AJ... » wtorek 06 października 2009, 16:33

Witajcie,

ja rowniez skorzystalam z tego rozwiązania czyli "Wczasy z prawem jazdy". Moja przygoda rozpoczela się w Krośnie w hoteliku Śnieżka. I szczerze powiem bylam bardzo zadowolona moja oferta obejmowała trzy posiłki dziennie i szczerze powie, że to wystarczy na marginesie dodam, że otrzymywalisy nawet suchy prowiant na wycieczki - ktore sobie sami organizowaliśmy. Jesli chodzi o sama atmosferę to z czystym sumieniem moge polecić ten hotelik mila i rodzinna atmosfera...Cała obsługa bardzo o nas dbała...

Jeśli chodzi o ośrodek szkolenia kierowców to ja skorzystalam z oferty szkoły "STOP" po piewsze nie ma sztywnych terminów, wyklady dwa razy w tygodniu i po trzygodziny dziennej jazdy - jesli moge polecic instruktorkę to swietnia jest Pani Ewa Kasprzyk...Nie spotkalam sie z czyms takim jak obcinanie godzin czy zalatwianie spraw instruktorów na miesie, więc z czysty sumieniem moge polecić ten osrodek. Właściciel Pan Kasprzyk uczciwy i zetelny nie bylo naciagania na dodatkowe godziny ani zadnych takich...

Co do nauki to musze sie wypowiedziec w tym temacie bo rece opoadaja....
LUDZIE?!?!?!?!?! na jakim swiecie wy zyjecie ???? Jesli myslicie, że ktoś nauczy sie za Was w dwa tygodnie przepisów i opanuje samochod to jestescie w bledzie...Do wszystkiego trzeba sie przygotować i nie bede was czarowac, że jest inaczej....
Co do zdawania to to nie jest tak, że jak przyjedziesz do Krosna to zdasz na 100% jesli ktos daje Ci taka gwarancje to radze szybko uciekać...Krosno jest pewnie łatwiejsze niż kazde inne wieksze miaso ale tu tez trzeba spoelniac jakies warunki....
To jest tak jesli nie zjedza Cie nerwy, jakos sobie radzisz za kółkiem i nie zrobisz jakiejś glupoty na placu czy miesie to zdasz :)

A i najwazniejsze na trzy osoby zdaly dwie :) wiec to chyba dobry wynik :)
AJ...

Następna strona

Powrót do Szkolenie kierowców