zwrot pieniedzy za egzamin teorytyczny.....

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

zwrot pieniedzy za egzamin teorytyczny.....

Postprzez skofilt11 » czwartek 15 stycznia 2009, 19:38

Witam wszystkich.. mam takie pytanie,czy mozna odzyskac pieniadze za egzamin teorytyczny kat B .???Moj problem polega na tym ze zaplacilem nie potrzebnie za egzamin teorytyczny a na drugi dzien zamienilem sie terminem praktycznym z bratem i zdalem ...Slyszalem ze jest potrzebne jakies podanie o zwrot pieniedzy....
sdfsssssss
skofilt11

Postprzez Kamelka » czwartek 15 stycznia 2009, 20:22

Czy jesteś pewien, że chcesz się włóczyć po ośrodku, żeby odzyskać 23 zł? Jakbym ja zdała egzamin, to noga moja nie stanęlaby więcej w tym przybytku rozpusty, a niech sobie w buty wsadzą moje 23 zł i odczepią się ode mnie. :D Możesz próbować, ale z tego, co wiem, to cała procedura może potrwać...
Victoria!!!
Kamelka

Postprzez cman » czwartek 15 stycznia 2009, 21:28

W Krakowie wygląda to tak, że idzie się do okienka zapisu na egzamin z potwierdzeniem wpłaty, tam się mówi o co chodzi, Pani w okienku sprawdza co trzeba i na odwrocie wpisuje, że potwierdza się zwrot itd. Z tym do księgowości i kasa do ręki.
cman

Postprzez pektusa » piątek 13 marca 2009, 14:45

powinno nie byc problemu jesli zwykla rozmowa nie wystarczy to napisz podanie ale chyba sie nie opłaca za 20zł
pektusa

Postprzez luklic » piątek 13 marca 2009, 18:37

pektusa napisał(a):powinno nie byc problemu jesli zwykla rozmowa nie wystarczy to napisz podanie ale chyba sie nie opłaca za 20zł

Jestem ciekawy po co odpowiadasz 13 marca na post z 15 stycznia, na pewno problem już jest rozwiązany.
luklic

Postprzez Duszek » piątek 13 marca 2009, 19:03

Odpowiedź dla potomnych...

Moze za jakis czas wejdzie tu ktos z podobym problemem.
Szukajki nie uzyje (bo po co?), a temat bedzie na wierzchu, wiec szansa, ze przeczyta ;P
Ósma pasażerka mazdy.
Szczęśliwa posiadaczka kategorii B i C :D
C+E - w trakcie.
A i D - w planach :wink:
Duszek

Powrót do Szkolenie kierowców