EdwardP napisał(a):Pozwól, że będę robił to, na co mam ochotę.
Przechodziliście na Ty ? Panie EdwardzieP -- żyjemy w demokracji, ale nie nalezy mylić demokracji ze zwykłym warcholstwem
Nie do pomyślenia jest aby taki szczyl wymądrzał się i wymagał niewiadomo czego.
Panie Edwardzie P - a ile Pan masz lat ? Bo nie wiem czy nie jesteś Pan szczylem wobec mnie
Pamiętaj o szacunku do starszych i mądrzejszych, młody człowieku.
Starszych jak najbardziej, ale czy mądrzejszych -- to juz w to zaczynam watpić
Sądząc po Twoim głosie masz około 25 lat więc pewnie w dupie byłeś i gówno widziałeś. Nauka jazdy to nie jest zajęcie dla takich pyskatych gówniarzy jak Ty.
Gdyby to trafilo na mnie - już czlowieku przepraszalbyś mnie na łamach prasy, a tempr glosu ma tyle wspolnego z wiekiem, co Pańska wiedza na temat szkolenia z polskimi cukrowniami.
A słownictwo typowego prostaka przez małe p
Pewnie boisz się, że postaram się o wyciągnięcie konsekwencji wobec twojej osoby i dlatego nie podałeś nazwy auto szkoły z której jesteś.
Typowy ormowiec, a Nasz kolega instruktor ma takiego stracha z Ciebie człowieku jak i ja i cała reszta na tym forum....
Do tej pory szanowałem zdanie red. Perczaka z Expresu Ilustrowanego, ale po tych bredniach, które napisał muszę stwierdzić, że ma równie małą wiedzę na temat kodeksu drogowego jak Ty i Tobie podobni na tym forum.
A co na interesuje zdanie jakiegoś Edwarda P, który pisze i gada bzdury