Sławek_18 napisał(a):czyli chopek nie kiblowal, a jednynie moze robil to chopek (wynika to z Jego postow, no ale jest pozno, ma ktos inna teze ? :P :P )
no rzeczywiscie jest juz dosc pozno i cos ci sie pomieszalo :)
przez miros » czwartek 11 września 2003, 22:57
Sławek_18 napisał(a):czyli chopek nie kiblowal, a jednynie moze robil to chopek (wynika to z Jego postow, no ale jest pozno, ma ktos inna teze ? :P :P )
przez scorpio44 » piątek 12 września 2003, 00:18
przez Sławek_18 » piątek 12 września 2003, 12:48
miros napisał(a):Sławek_18 napisał(a):czyli chopek nie kiblowal, a jednynie moze robil to chopek (wynika to z Jego postow, no ale jest pozno, ma ktos inna teze ? :P :P )
no rzeczywiscie jest juz dosc pozno i cos ci sie pomieszalo :)
przez scorpio44 » piątek 12 września 2003, 13:42
przez Sławek_18 » piątek 12 września 2003, 14:29
przez majster » piątek 12 września 2003, 19:36
scorpio44 napisał(a)::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Czytam to wszystko o północy i zastanawiam się, czy jak się prześpię i rano to przeczytam, to się przypadkiem nie okaże, że mi się ze zmęczenia troi teraz wszystko w oczach... :D :D :D
No ale tak całkiem poważnie to z Tobą Majster to coś jest nie tak, skoro albo nie wiesz co piszesz, albo nie umiesz przyznać się do błędu. Owszem, cytowałeś Chopka, ale to on właśnie napisał, że "chodził do szkoły". Ty napisałeś "do klasy".
" przed moją wypowiedzią !! i dlatego to nie jest uznane jako cytat !! przypatrzcie się dokładnie na ten post !!A wiec majster powiedzial, ze chodził do szkoły a chopek napisal, że chodzi do klasy z 14 latkami.
czyli majster nie kiblowal, a jednynie (moze) robil to chopek (wynika to z Jego postow, no ale jest pozno, ma ktos inna teze ? )
przez Sławek_18 » piątek 12 września 2003, 20:01
hura :lol: :lol: rozwiazalem zagadke stulecia :D :D :D :D :D :Dto co Sławek napisał jest prawdą!! jak wstaniecie rano z łóżka obudzicie się, umyjeie zęby i twarz zimną wodą i będziecie już trzeźwi to wtedy przeczytajcie ten post na spokojnie i powoli !! a jak to nie pomoże to natrzyjcie sobie oczy papryką ostrą wierzcie mi, że to orzeźwia
przez leila » piątek 12 września 2003, 21:21
przez scorpio44 » piątek 12 września 2003, 21:30
przez majster » sobota 13 września 2003, 08:51
scorpio44 napisał(a)::D :D :D :D :D :D Teraz to ja wysiadam... Przeczytałem na spokojnie i wniosek mam teraz jeden: dzieci, które nie umieją na tym forum wklejać cyatatów, na pewno nie są na tyle dojrzali żeby prowadzić samochód. :D :D :D :D :D
przez Sławek_18 » sobota 13 września 2003, 12:26
leila napisał(a):o matko ale robicie wywody,sprzeczacie się (?)jak...baby :lol:
No i nastepna teza, ktora nie odbiega od rzeczywistosci :P :DTeraz to ja wysiadam... Przeczytałem na spokojnie i wniosek mam teraz jeden: dzieci, które nie umieją na tym forum wklejać cyatatów, na pewno nie są na tyle dojrzali żeby prowadzić samochód.
przez scorpio44 » sobota 13 września 2003, 15:27
przez majster » niedziela 14 września 2003, 13:15
przez Mmeva » czwartek 18 września 2003, 00:09
przez scorpio44 » czwartek 18 września 2003, 11:28