Pinhead napisał(a):Driver'ka napisał(a):Nie wierz tak ślepo we wszystko co rzekomo zapewniają Ci w ogłoszeniach, bo realia bywają czasem z goła odmienne :]
I ty te realia oczywiście znasz ;) Inni opierają się na kłamstwach a Ty na prawdzie. Tak się zapierałaś że nie ma ogłoszeń o roznoszenie ulotek za 8-10zł na ręke. Pokazałem Ci ze są ale ty nadal swoje.
Wszystkich oczywiście nie znam. Ale wystarczy czasem obejrzeć tv, czy posłuchać relacji znajomych, że nie wszystko o czym zapewniają w ogłoszeniach jest zawsze zgodne z prawdą.
Poza tym, wydaje mi się, że pracodawca ceny podaje w kwocie brutto, a nie netto, więc nie będzie to czyste 8 czy 10zł na rękę. Zatem nie ma się za bardzo czym podniecać. Tym bardziej, że w żadnych z tych ogłoszeń nie ma zaznaczone, czy to brutto czy netto. Fajny chwyt marketingowy.
Spytam się przy najbliższej okazji mojego znajomego instruktora ile teraz mniej więcej średnio wynosi stawka za godzinę dla instruktorów u mnie w mieście. Ma sporo znajomych instruktorów w różnych szkołach, więc może wiedzieć. Ale jak mówię, jeszcze niedawno stawki wynosiły 10-11zł. Teraz się może coś zmieniło na lepsze.