opel corsa

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ulakp » czwartek 16 marca 2006, 11:26

thx, teraz juz wiem o co chodzi :)
pisze tego posta trzeci raz , cos sie dzieje z forum :?
ulakp

Re: opel corsa

Postprzez kwito » czwartek 16 marca 2006, 15:11

Włodek napisał(a):
ulakp napisał(a):mam pytanie dotyczace skrzyni biegow. nie wiem czy zmieniajac bieg ze wstecznego na jedynke, musze podniesc pierscien dzwigni. jutro mam druga lekcje jazdy i chcialabym, zeby instruktor mial o jeden powod mniej do darcia sie na mnie. :D

Rzeczywiście nie musisz. Ale zastanawiam się nad tym "darciem" instruktora.
Jeżeli taki jest styl nauczania Twojego instruktora - to zmień go, Masz prawo - Ty za to płacisz więc wymagaj :wink:
Możesz też zmienić OSK. Poczytaj forum. Tutaj jest dużżżżżżo praktycznych porad. :learn:

łatwo się mówi zmień instruktora -ale moim instruktorem był właściciel ośrodka, a innych w tym ośrodku nie było (czasem dla rozładowania tłoku dorabiał w tym ośrodku drugi instruktor na swoim samochodzie, ale to było sporadycznie), a zmienić ośrodek można, ale problemy zaczynają się przy odzyskaniu części zapłaconych pieniędzy, jak ktoś płaci ratami to nie ma problemu, po prostu nie płaci kolejnych rat i idzie gdzie indziej, a ja brałem kredyt na opłacenie prawka, i oni z banku przelewają od razu całą kwotę do OSK, i w moim wypadku o zwrocie pieniędzy nie było mowy...
zacisnęłem zęby i skończyłem kurs - instruktor dobrze uczył, ale jako człowiek był dziwny, często denerwowalo mnie jego zachowanie i nagminne wykorzystywanie mnie jako szofera...
ale zdałem egzam i tylko to się teraz liczy :D
Obrazek
kat. B - zdane za pierwszym razem 10.03.2006
od 24.02.2008 jeżdżę Trampkiem i jestem z niego dumny :P
kwito

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców