Rezygnacja po 2 h jazdy

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Wiedźma » wtorek 03 maja 2005, 18:49

Skoro wiesz, ze i tak kiedyś prawdopodobnie zycie cie zmusi do zrobienia prawka, to czemu juz teraz nie wziąć "byka za rogi"?
Wiedźma

Postprzez lino » wtorek 03 maja 2005, 23:37

ja ci napisze tak nie boj sie jazdy , ja zanim doszedlem do tego ze jezdzilem bezblednie(no prawie:))to minelo okolo 20 godz.A jak ma ci sie cos stac to i tak sie stanie nawet jak nie bedziesz jezdzil samochodem,trzeba patrzec na to z dobrej strony.A wiekszosc pracodawcow do porzadnej roboty na stanowsiko menadzera wymaga prawa jazdy kat. B a nawet jak bedziesz mial swoj biznes to ci sie przydadza.
Pozdrawiam i zachecam cie do zrohienia prawa jazdy nie mozesz sie poddac
lino

Postprzez Sienol » sobota 07 maja 2005, 19:28

Jestem coraz wiekszym optymista-mysle ze dam rade zrobic prawko w 1,5 miesiaca
Sienol

Postprzez Sienol » sobota 07 maja 2005, 21:49

Na teorie nie bede musial chodzic, bo znam przepisy, instruktor powiedzial mi ze jak rozwiaze mu test bezblednie to mnie zwolni z teorii-zostaja same jazdy-wiec moze sie udac
Sienol

Postprzez ella » sobota 07 maja 2005, 22:29

Na teorie nie bede musial chodzic, bo znam przepisy, instruktor powiedzial mi ze jak rozwiaze mu test bezblednie to mnie zwolni z teorii

No i w ten sposób szkoli się przyszłych kierowców :wink:
Ciekawe czy instruktor zrezygnował z kasy za część kursu czy po prostu zainkasował całość i podpisał tylko papierek, że zajęcia odbyły się?
ella
Moderator

rezygnacja

Postprzez mirinda » niedziela 08 maja 2005, 11:30

NA pewno nie zrezygnował, w ten sposób "konkuruje" z innymi lepszymi szkołami które na taki układ nie idą a i kursant zadowolony bo od razu moze zaczynać jezdzić. Tak niestety wygląda u nas szkolenie w firmach które szkolą tylko dla kasy .
mirinda

Postprzez havay » wtorek 17 maja 2005, 23:53

Nie lam sie chlopie, bedzie dobrze :)
ja jak robilem prawko- dzizas i wszyscy swieci, pierwsze 10h jazd meka dla mnie i instruktora, pare doprawdy durnych wpadek. Potem coraz lepiej choc i tak nieciekawie, dopiero kolo 20 jazdy zaczalem byc zadowolony i to tak szybko ze egzamin zdalem za 1 razem :)
havay

Postprzez Sienol » niedziela 22 maja 2005, 22:52

Poniewaz obiecalem wam ze bede zdawal relacje wiec dotrzymam obietnicy- postanowilem nie isc jednak na prawko, tak bedzie lepiej dla mnie i dla innych, musialem podjac meska decyzje w koncu i podjelem- nie robie prawka, to nie dla mnie, koniec z mysleniem o tym i zastanawianiem sie co zrobic-to koniec
Sienol

Postprzez Sienol » poniedziałek 23 maja 2005, 14:58

Na sam koniec chcialbym tym wszystkim, ktorzy mi radzili i pomagali w tym wszystkim bardzo podziekowac- za to ze byliscie ze mna, chcieliscie dobrze dla mnie, wasze posty bardzo mi pomogly w podjeciu ostatecznej decyzji, uwazam ze nie bede jej zalowal w zyciu, zycze wam wszystkiego najlepszego, trzymam kciuki za tych co robia te prawo jazdy i zdaja egzaminy, a tym co juz je maja-zycze szerokiej drogi-jezdzijcie bardzo ostroznie, moze sie kiedys zobaczymy w realu, trzymajcie sie cieplo, pa
Sienol

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców