Szkolenie prywatnie

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Szkolenie prywatnie

Postprzez Cyberix » poniedziałek 06 czerwca 2011, 09:15

Tak? A jak koleś pojedzie prawidłowo, będzie jechał super, a przywali w was inny kierowca, przyjedzie policja, zacznie spisywać kierujących to co się wtedy stanie? Kto będzie odpowiadał? Jak na to zareaguje ubezpieczyciel? I nie mów mi, że takie sytuacje to się nie zdarzają bo może akurat codziennie się nie zdarzają ale akurat tak się stanie i co? Jak dla mnie za duże ryzyko.
Cyberix

Postprzez cman » poniedziałek 06 czerwca 2011, 10:09

Cyberix napisał(a):A jak koleś pojedzie prawidłowo, będzie jechał super, a przywali w was inny kierowca, przyjedzie policja, zacznie spisywać kierujących to co się wtedy stanie?

Każdy dostanie mandat za swoje.

Cyberix napisał(a):Kto będzie odpowiadał?

Ten, który spowodował zagrożenie brd.

Cyberix napisał(a):Jak na to zareaguje ubezpieczyciel?

Pokryje straty poszkodowanego.
cman

Postprzez mk61 » poniedziałek 06 czerwca 2011, 11:54

szerszon napisał(a):nie , nie jestem w stanie- ale z drugiej strony nie kazdy jest psycholem , który tylko czycha aby coś porozbijać.

No, nie każdy jest, ale nie znaczy to, że nikt nie jest. Pomijając już "psychola", to wystarczą jakieś problemy zdrowotne. Gość może dostać ataku "czegoś" w zakręcie i już instruktor może nie zdążyć. A przypominam, że ode mnie nikt żadnych dokumentów nie wymagał na dodatkowych godzinach. Nawet tego potwierdzenia, że jestem zapisany na egzamin, choć miałem je przy sobie.
szerszon napisał(a):Mam nadzieje nie trafic na takiego a i tak zazwyczaj spodziewam sie tego co najgorsze-pózniej lepiej sie milo rozczarowac.

I tego każdemu życzę, choć niestety bywa różnie i czasem może się zdarzyć, tym bardziej w dzisiejszych realiach, kiedy to wiele OSK po prostu nastawionych jest na przerób kursantów i obrót kasą, a i sporo lekarzy wydaje zaświadczenia "na słowo".
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców