Dlaczego płatne opcje testów na stronie winforu

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Dlaczego płatne opcje testów na stronie winforu

Postprzez bodek541 » wtorek 28 września 2004, 11:23

Rozumiem, że niektóre opcje testów na stronie winforu muszą być płatne ale dlaczego również sprawdzanie odpowiedzi. Myśle że to troche nie fer.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez scorpio44 » wtorek 28 września 2004, 13:55

Obudziłeś się, Bodek...
scorpio44

Postprzez Markosz » wtorek 28 września 2004, 16:38

Dość wcześnie...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Płatne są bo na czymś musza kase trzepac...a tak poza tym duzo ludzi korzystało z tego, to stwierdzili, ze oni też z tego skorzystają... ale swoją drogą jak komuś bedzie zależało bardzo to wyda pare złotych aby to odblokowac i jakos porzadniej przygotowac sie do egzaminu. Takie jest moje zdanie, które rzadko zmieniam ;)

Pozdrawiam
Kat. B

23.08.2004 - egzamin
31.08.2004 - wydane
08.09.2004 - odebrane
Markosz

Postprzez bodek541 » wtorek 28 września 2004, 16:59

A ja sie nie zgodze bo dla mnie jest nie fer.To jest naciąganie kasy.Jak człowiek chodzi na kurs to kupi książke z płytą. Ja już wole wydać raz na gazete z płytą któa kosztuje mniej i mam to cały czas a nawet na całę życie.
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez Markosz » wtorek 28 września 2004, 17:44

No to ją kup i po kłopocie :lol: Przeciez nikt Cie nie zmusza do tego bys korzystał z tej stronki. Jeśli takie cos wprowadzili to nie po to, zeby było, ale mieli w tym jakis cel. Wszystko ma swój cel. A tak na marginesie cały świat jest nie fer. Tak było jest i bedzie. Musisz sie z tym pogodzic.

A tak poza tym na całe zycie mozesz miec miłość :D , aaa gazeta z testami to chyba Ci tak bardzo nie potrzebna jest, chyba, ze za 10 lat bedziesz sie chciał poduczyć. Mozesz jeszcze ja kiedy sprzedac, choc wątpie, zeby ktoś takie rzeczy chciał kupic. Teraz ludzie sami sobie radzą jakos. :D

Pozdrawiam
Kat. B

23.08.2004 - egzamin
31.08.2004 - wydane
08.09.2004 - odebrane
Markosz

Postprzez ja » wtorek 28 września 2004, 21:51

Jak dobrze poszukasz to znajdziesz w necie - kiedys znalazlem zarchizowane testy na dc++ albo emule - juz nie pamietam. Zreszta co za problem kupic plytke i od kogos przegrac 8) No tak, zapomnialem - przeciez to nielegalne :lol: :lol:
ja

Postprzez Agawa » środa 29 września 2004, 08:53

Na Twoim miejscu to ja tez bym sie zdenerwowała :evil: .Ja juz zdałam egzamin ale kiedy przygotowywałam sie do niego to testy były bezpłatne i nagle cos im sie pozmieniało :cry:
Nawet na Interii trzeba teraz płacic za testy :!:
Ale spróbuj na stronie www.naukajazdy.pl troche denerwujace bo wolno sie wyświetlaja ale za darmo :!:
Agawa

Postprzez zoltan » środa 29 września 2004, 20:36

Kasę można trzepać z reklam i nie jest to wielki problem.:?
zoltan

Postprzez Bumer » piątek 01 października 2004, 20:00

A ja tam sie nie dziwie ze zrobili platne. z reklam nie ma zbyt duzych dochodow, bo nie tak znow wiele osob z tego korzysta, a jednak taki programista ktory to wszystko zrobil tez chcialby cos z tego miec. Czy Ty bys chcial np. produkować samochody i rozdawac je za darmo, czerpiac zyski tylko z tego ze beda na nich reklamy ?? na tym sie zarobic nie da...
Bumer

Postprzez to ja » piątek 01 października 2004, 20:37

Ale przecież nie trzeba płacić za robienie testów - wystarczy wypełnienie ankiety, a po 10 dniach jak komuś bardzo zależy na pouczenie się do egzaminu można zalogować się pod innym nickiem...
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez ella » piątek 01 października 2004, 21:02

Wszędzie w wiekszości testy są płatne. Asia ma rację sa rózne opcje, żeby nie płacić.

Za dostęp do testów Testy - Szybka Nauka wprowadzamy opłatę lub poprosimy Cię, byś cos dla nas (i dla siebie) zrobił.

Jeżeli jesteś pierwszy raz, koniecznie naciśnij "Doładuj konto". Nie zawsze musisz płacić!

Dyrektor WINFORU, objecuje wyczytałam jego wypowiedź w dziale Niepełnosprawni:
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2126
W niedalekiej przyszłości przewidywana jest także nowa „płatność”. Byłaby to opieka nad niepełnosprawnym kierowcą.

Z tego też można dostać jakieś bonusy na te testy.
Ostatecznie nie korzystamy z tych testów latami :wink: Tylko przed egzaminem.
ella
Moderator

można bezpłatnie !

Postprzez autopol-serwis » poniedziałek 04 października 2004, 08:43

Jest taka opcja, wynikająca ze szlachetnych intencji. O tym, że jest możliwość bezpłatnego dostępu do testów (!!!) na prawojazdy.com.pl, zapewnia osobiście Pan Profesor Wiliński, dyrektor Winforu. Co do tego jak uzyskać taki bezpłatny dostęp można dowiedzieć się na stronie, którą podała ella, jednak ja zpraszam "o jedną kartkę wcześniej" - http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewforum.php?f=5 , wszystkim zainteresowanym polecam nie tylko do ten post. Pozostałe pomogą zrozumieć czego mogą oczekiwać ON od Was. :)
autopol-serwis

Postprzez Moskwicz » poniedziałek 04 października 2004, 17:59

na wszystkim muszą zbić kase
Moskwicz

Postprzez autopol-serwis » poniedziałek 04 października 2004, 18:14

Moskwicz napisał(a):na wszystkim muszą zbić kase
:twisted: pomóż niepełnosprawnej osobie, która chce zrobić prawo jazdy i nikt na tobie kasy nie zbije :D
autopol-serwis

Postprzez ella » poniedziałek 04 października 2004, 21:27

autopol-serwis napisał(a):
Moskwicz napisał(a):na wszystkim muszą zbić kase
:twisted: pomóż niepełnosprawnej osobie, która chce zrobić prawo jazdy i nikt na tobie kasy nie zbije :D

Masz rację. Ale większość pewnie chciałaby tylko brać/testy/ a nie dawać.
ella
Moderator

Następna strona

Powrót do Szkolenie kierowców