przygotowanie do jazdy-zawsze?

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Re: przygotowanie do jazdy-zawsze?

Postprzez cman » wtorek 14 sierpnia 2007, 15:22

karolina1 napisał(a):To powiedz instruktorowi, że nie chcesz tego robić. To w końcu Twój czas.

fibi napisał(a):...po prostu zapamiętaj, że Ty płacisz, więc Ty stawiasz warunki...

Rozporządzenie napisał(a):3. Instruktor dokonuje podziału godzin zajęć oraz ustala ich zakres tematyczny odpowiednio do stwierdzonego u osoby poziomu wiedzy i umiejętności, jej predyspozycji, łatwości przyswajania poszczególnych zagadnień itp.

Wiecie ile kosztuje 1 godzina jazdy kursowej Chevroletem Aveo, nie mówiąc o innych autach, które palą dużo mniej? 3,50 zł.

Jeżeli jesteś pewna, że z tymi czynnościami nie masz żadnych problemów to powiedz instruktorowi, że już znasz wszystko na pamięć i że jak chce to mu możesz samodzielnie wszystko po kolei powiedzieć i jeśli wszystko będzie ok, to żeby już do tego nie wracać.
cman

Postprzez assik » wtorek 14 sierpnia 2007, 15:51

A jednak juz nie sprawdzalam tego wszystkiego :D wiec jest ok.
Wcale sie nie obawiam ,ze nie zdaze zrobic wszystkiego w 30 godzinach gdyz juz mam 12h za sobą,a cwiczylam juz wszystko oprocz parkowania rownoleglego i ruszania na wzniesieniu :D
Wlasciwie to ja tylko pytalam w tym topicu czy tez sprawdzaliscie te swiatla i silnik po kilka razy,a nie pytalam o porady co zrobic gdy bede miala juz tego dosc...pokazywalam 3 razy na jazdach pod rzad i dzieki temu mam to juz wszystko w małym paluszku-moze i lepiej ,ze musialam sie troche pomeczyc.Myslalam,ze bede musiala to pokazywac na dzisiejszych jazdach tez i na kazdych innych,ale obeszlo sie bez -tak wiec ok .
assik

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców