witam
mam do was ogromną prośbę - potrzebuje namiar na lekarza z uprawnieniami do wydawania zaświadczeń na kat.B. W mojej przychodni rejonowej nie ma kogoś takiego a na Szajnochy kolejka. Sprawa jest tego typu ze w piatek koncze juz jazdy z instruktorem i dopiero sie polapalem ze nie mam jeszcze badan. Co prawda w czasie kursu byly badania organizowane ale szkoda mi bylo 80pln wydawać a potem kompletnie zapomnialem. Dzis instruktor spytal sie mnie czy moje badania są u nich czy u mnie bo bedzie mi w piątek zaświadczenie wystawiać, na co ja mu odpowiedzialem ze mam je w domu :( Musiałem kłamać bo przeciez sie nie przyznam ze wyjeździłem 26godzin bez odpowiednich papierów.
Wiadomo ze takie badania to w większosci ściema - wypełnienie papierka i już. Problem polega na tym ze potrzebuje je na czwartek albo max piątek i nie chcialbym wydawać na to więcej jak 60pln. Na Szajnochy to kosztuje 40pln bo tyle jest przewidziana oplata za takie badanie w przepisach szpitala czy cos w tym rodzaju. Nie wiem dokladnie bo ojciec mi to mial zalatwic no ale wyszlo jak wyszlo.
Więc potrzebuje nr tel albo adres lekarza ktory bylby w stanie wystawic mi takie zaswiadczenie najlepiej dzis (sroda juz jest :P ) i nie zdarłby ze mnie kasy bo płacić ponad 100pln jak to jest w większosci przypadków - nie mam zamiaru ! To czyste ździerstwo a już i tak mam wystarczająco dosyć służby zdrowia.
help me ludziki
gg: 4242491
mail : postalone@wp.pl
ps. najlepiej gdyby to byly okolice bielan, chomiczówki, zoliborza, bemowa, centrum. Oby nie praga albo ursynow bo aktualnie przechodze zimowe przeziębienie i dalekie wycieczki mi za dobrze nie zrobią :/
z góry thx :*