Kategoria B1 - malo konkretow.

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Kategoria B1 - malo konkretow.

Postprzez ja.bo » piątek 11 listopada 2005, 17:54

Witam! Chcialbym dowiedziec sie cos wiecej o w/w kategorii. Czy to ze mozna jezdzic pojazdem 3 lub 4 kolowym o masie calkowitej nie przekraczajacej 550kg(bez motocykla), to wszystko? Nie ma czegos takiego, ze mozna jedzic z rodzicami, czy cos? Prosze o jakies konkretniejsze informacje, albo o jakis link...

z gory dzieki i pozdrawiam
ja.bo

Re: Kategoria B1 - malo konkretow.

Postprzez Tomek_ » piątek 11 listopada 2005, 22:52

ja.bo napisał(a): Czy to ze mozna jezdzic pojazdem 3 lub 4 kolowym o masie calkowitej nie przekraczajacej 550kg(bez motocykla), to wszystko? Nie ma czegos takiego, ze mozna jedzic z rodzicami, czy cos?

Mozna jezdzic 3 lub 4-kolowym pojazdem o dopuszczalnej masie calkowitej do 550 g.Nie ma czegos takiego jak jazda z rodzicami, To Polska ;)
B1 zadnych rewelacji nie mozna tu napisac. Strata czasu i pieniedzy, poza tym samochody spelniajace wymagania na B1 sa raczej drogie,...a uzywane prawie niedostepne. Maluch sie w tej kategorii nie miesci.
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez thomas » niedziela 20 listopada 2005, 19:32

a czy kategorie b1 mozna zdawac po ukonczeniu 16lat czy wiecej?? ile kosztuje kurs na ta kategorie??
thomas

Postprzez ella » niedziela 20 listopada 2005, 23:42

thomas napisał(a):a czy kategorie b1 mozna zdawac po ukonczeniu 16lat czy wiecej?? ile kosztuje kurs na ta kategorie??

Ukończone 16 lat.
Wymagana zgoda rodziców na uczestnictwo w kursie.
Koszt kursu zbliżony jest do ceny kursu kat. B. W Warszawie około ok. 1200 zł.
ella
Moderator

Powrót do Szkolenie kierowców