WROCŁAW - dodatkowe jazdy na placu WORD'a?

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

WROCŁAW - dodatkowe jazdy na placu WORD'a?

Postprzez marpss » piątek 23 września 2005, 22:30

Hej. Chciałbym wykupić dodatkowe jazdy we Wrocławiu - na placu i mieście. no i tak fajnie by bylo, gdyby mozna bylo na placu tam gdzie egzamin - czy ktos moze mi kogos polecić, albo nie wiem - dać na kogoś namiary? Bo nie bardzo mogę cokolwiek takiego znaleźć... Byłbym wdzięczny :)
marpss

Postprzez miros » piątek 23 września 2005, 22:53

oj na placu gdzie odbywaja sie egzaminy to raczej bedzie ciezko. nigdy nie slyszalem o czyms takim, zeby ktos bral dodatkowe jazdy na placu w word.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez ella » piątek 23 września 2005, 23:04

miros napisał(a):oj na placu gdzie odbywaja sie egzaminy to raczej bedzie ciezko. nigdy nie slyszalem o czyms takim, zeby ktos bral dodatkowe jazdy na placu w word.

W niektórych można i to kosztuje chyba około 30zł za godzinę u nich ale trzeba przyjechać z kimś ze szkoły nauki jazdy czyli dodatkowe 35zł=65zł. albo więcej
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... dziny+word

Marpss, zapytaj się najpierw w WORD czy we Wrocławiu wpuszczają naukę jazdy na plac.
ella
Moderator

Postprzez miros » piątek 23 września 2005, 23:55

65 zeta???? to czy jest w tym jakis sens, skoro placy nie roznia sie od siebie zbytnio. wymiary takie same, linie tez. jak dla mnie bez sensu placic tyle kasy za przejechanie sie po placyku w word.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez ella » sobota 24 września 2005, 00:00

jak dla mnie bez sensu placic tyle kasy za przejechanie sie po placyku w word.

Dla mnie też. Wolałabym za to dwie godziny wykupić w OSK.
Jak ktoś chce może sobie pójść i obejrzeć placyk w WORD. Zobaczyć jak są ustawione stanowiska i jak wymalowane są linie. Ale płacić tyle........nie.
ella
Moderator

No to faktycznie...

Postprzez marpss » sobota 24 września 2005, 00:33

Jeśli to ma tyle kosztować, to raczej mija się to z celem - zdecydowanie lepiej 2 godzinki pobrykać na 'zwykłym' placyku :) A czy miałby może ktoś jakieś namiary (tel?) gdzie mogę zadzwonić i wykupić jazdy? - znaczy tak wiem - pierwsze lepsze niby mogą być, skoro nie mam stałego instruktora, ale wolałbym gdzieś tam na terenie egzaminu pojeździć, a nie znam Wrocławia za bardzo :/

A - no i dzięki za wcześniejsze info :)
marpss

Postprzez jimorrison » sobota 24 września 2005, 08:53

na ogol zaraz obok WORDow sa OSKi :)... w Warszawie jak wychodzisz z osrodka na Odlewniczej to na ogrodzeniu z drugiej strony ulicy masz gaszcz tablic informujacych o okolicznych osrodkach... na Powstancow Śląskich tez wystarczy przejsc ulicę i jest duzy osrodek. takze sugerowalbym przejscie sie pod WORD i sprawdzenie czy nie ma jakis ulotek, tablic informacyjnych.
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Postprzez cappricio » sobota 24 września 2005, 21:00

w łodzkim WORDzie godzina kosztuje 40 zl. jedzie sie oczywiscie z instruktorem.
ale dodatkowy koszt to dwie godziny w OSK, bo wiadomo, instruktorowi ktos musi zaplacic... czyli w mojej szkole bylo to 2x38 zl...
dla mnie warto sie choc trosze oswoic z placykiem egzaminacyjnym.... :)
chociaz pojechalam tam w takim momencie, ze placyk to smigalam caly w 15 minut i sie troche nudzilam na tym placu :P a zeby nie zmarnowac czasu to sie uczylam tak "na raz" prostopadle przodem sobie wjezdzac miedzy pacholki, tak jak to sie robi na parkingach :D niestety mi nie wyszlo :]
cappricio

Powrót do Szkolenie kierowców