zmiana osk

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

zmiana osk

Postprzez atriii » środa 03 sierpnia 2005, 16:30

przenosze sie do innego osk mam teorie skonczona i jedno jazde czy mam prawo zeby to odliczyli tam od ceny kursu?
atriii

Postprzez jimorrison » środa 03 sierpnia 2005, 16:47

hehe.. no raczej nie.... placisz za caly wymiar kursu teoria i praktyka, chyba ze sie dogadasz z wlascicielem i ci policzy tylko jak za 30 jazd. a zwrocili ci kase z tego osrodka co sie wypisujesz z niego?
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Re: zmiana osk

Postprzez ella » środa 03 sierpnia 2005, 16:51

atriii napisał(a):przenosze sie do innego osk mam teorie skonczona i jedno jazde czy mam prawo zeby to odliczyli tam od ceny kursu?

Dajesz w nowym OSK wtórnik tego co do tej pory robiłeś na kursie i płacisz tylko za resztę kursu. Każdy ma prawo zmienić OSK a płaci się tylko za to co tam robisz a nie za cały kurs.
Problem tylko z tym czy ci poprzedni OSK odda kasę choć powinien.
ella
Moderator

Postprzez atriii » środa 03 sierpnia 2005, 17:02

jimorrison napisał(a):hehe.. no raczej nie.... placisz za caly wymiar kursu teoria i praktyka, chyba ze sie dogadasz z wlascicielem i ci policzy tylko jak za 30 jazd. a zwrocili ci kase z tego osrodka co sie wypisujesz z niego?

ja zdaje na inna kategorie
mialem 20 godzin teori i jedno jazde osk musze zmienic z nie swojej winy (ciagle zepsuty samochod totalna olewka) za teorie mi powiedzieli 100zl z tego co zaplacilem zaliczki
wtornik karte mam wiec na teorie nie bede chodzil? czy mam prawo dotego zeby mi to odliczyli
jak to wkoncu jest mam byc w plecy?
atriii

Powrót do Szkolenie kierowców