kurs na motocykl

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Re: kurs na motocykl

Postprzez oskbelfer » piątek 26 lipca 2013, 17:51

EdwardP napisał(a):Pozwól, że będę robił to, na co mam ochotę.

Przechodziliście na Ty ? Panie EdwardzieP -- żyjemy w demokracji, ale nie nalezy mylić demokracji ze zwykłym warcholstwem

Nie do pomyślenia jest aby taki szczyl wymądrzał się i wymagał niewiadomo czego.

Panie Edwardzie P - a ile Pan masz lat ? Bo nie wiem czy nie jesteś Pan szczylem wobec mnie

Pamiętaj o szacunku do starszych i mądrzejszych, młody człowieku.

Starszych jak najbardziej, ale czy mądrzejszych -- to juz w to zaczynam watpić

Sądząc po Twoim głosie masz około 25 lat więc pewnie w dupie byłeś i gówno widziałeś. Nauka jazdy to nie jest zajęcie dla takich pyskatych gówniarzy jak Ty.

Gdyby to trafilo na mnie - już czlowieku przepraszalbyś mnie na łamach prasy, a tempr glosu ma tyle wspolnego z wiekiem, co Pańska wiedza na temat szkolenia z polskimi cukrowniami.

A słownictwo typowego prostaka przez małe p

Pewnie boisz się, że postaram się o wyciągnięcie konsekwencji wobec twojej osoby i dlatego nie podałeś nazwy auto szkoły z której jesteś.

Typowy ormowiec, a Nasz kolega instruktor ma takiego stracha z Ciebie człowieku jak i ja i cała reszta na tym forum....

Do tej pory szanowałem zdanie red. Perczaka z Expresu Ilustrowanego, ale po tych bredniach, które napisał muszę stwierdzić, że ma równie małą wiedzę na temat kodeksu drogowego jak Ty i Tobie podobni na tym forum.

A co na interesuje zdanie jakiegoś Edwarda P, który pisze i gada bzdury
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców