Dodatkowe godziny w innym ośrodku szkoleniowym

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Dodatkowe godziny w innym ośrodku szkoleniowym

Postprzez stevemajster » niedziela 02 czerwca 2013, 17:40

Ukończyłem kurs w jednym ośrodku, niestety egzaminu kat. B nie zdałem 4 razy. Teraz zapisali mnie na następny egzamin. Mogę wykupić sobie dodatkowe jazdy ale w innym ośrodku? Bez żadnego przenoszenia dokumentów? Bo w trakcie nauki jak się chcę przenieść to ośrodek musi przesłać dokumenty do innego chyba. Ale ja już kurs u nich ukończyłem i teraz chciałbym po prostu wykupić jazdy w innym ośrodku. Muszę coś załatwiać z jakimiś papierami czy po prostu idę i wykupuję jazdy?

Zapisywałem się na prawko przed zmianami więc nie mam żadnych profilów kierowcy itd
stevemajster

Re: Dodatkowe godziny w innym ośrodku szkoleniowym

Postprzez Anett » niedziela 02 czerwca 2013, 21:18

Oczywiście że tak. Bez niczego.Po ukończeniu kursu nie obowiązuje cie nauka w tamtym OSK
Anett

Re: Dodatkowe godziny w innym ośrodku szkoleniowym

Postprzez reassor » czwartek 13 czerwca 2013, 22:58

To nawet wskazane. Do tej w której ja zdawałem jest dużo osób na dodatkowe jazdy. Bo wybierają dużą szkołę, a potem braki w technice i wiedzy bo instruktorzy odwalali tylko godziny. Małe szkoły = lepsze podejście do klienta. Ale to też nie wszystko musi być dobry instruktor, który nie powie Ci "o kurde słabo Cię nauczyli - wykup 10h i poprawimy" tylko taki który poprawi to w 5-6h i wtedy nagle ludzie zdają.
Kat.B - 24.02.2012 - Kat.B zdane :) (Mobilek Tychy)
Kat.A - 10.02.2016 - Teoria 71/74 (1 raz) :) (Radmar Tychy)
Kat.A - 11.04.2016 - Praktyka (1 raz) :) (Radmar Tychy)
reassor

Powrót do Szkolenie kierowców