przez to ja » środa 16 lutego 2005, 14:26
Miros, Sienol już kiedyś siedział za kierownicą... widocznie nie pamiętasz, ale nie o to mi chodziło.
Sienol, moim zdaniem powinieneś spróbować. Już nie raz Ci to mówiłam i jak na razie nie zmieniłam zdania. Przede wszystkim musisz przełamać swój strach. Nie możesz się poddać. Powiem Ci, że ja nie dalej jak kilka dni temu miałam kryzys dotyczący tego, co chcę robić w życiu, na jakie studia iść. Wydawało mi się, że nawet jak się dostanę, to sobie nie poradzę. Jednak mój nauczyciel uświadomił mi, że jeśli już teraz zrezygnuję to za jakiś czas będę żałowała, że w ogóle nie spróbowałam. Okazałoby się, że strach jest silniejszy ode mnie, a wcale tak nie jest. Nie chcę popełnić tego samego błędu, który kiedyś popełniła moja mama wybierając szkołę średnią. Przestraszyła się, że sobie nie poradzi i nie poszła do tej, do której chciała. Teraz tego bardzo żałuje. I Ty dopóki nie zapiszesz się na kurs też nie dowiesz się, czy będziesz jeździł, czy nie. Czy sobie poradzisz. Również uważam, że powinieneś spróbować, tylko tak jak ktoś wcześniej napisał - musisz wybrać naprawdę dobry, sprawdzony ośrodek, gdzie zachęcą Cię do jazdy a nie zniechęcą, co często się zdarza. Głowa do góry i marsz w poszukiwaniu dobrego instruktora.
Jak będziesz chciał pogadać to odezwij się do mnie (zazwyczaj jestem niewidoczna na gg ;) ), a jak nie, to numer kom. do mnie znasz :)
to ja - Asia :)
Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...