Pierwsza samodzielna jazda...

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Pierwsza samodzielna jazda...

Postprzez k4tarzyna321 » wtorek 24 stycznia 2012, 13:40

Podzielcie się tym, jak wyglądała Wasza pierwsza samodzielna jazda po odebraniu prawa jazdy? Na dniach odbieram swój dokument i przyznam szczerze, że jestem lekko zestresowana :)
k4tarzyna321

Re: Pierwsza samodzielna jazda...

Postprzez daghda » wtorek 24 stycznia 2012, 13:53

k4tarzyna321 napisał(a):Podzielcie się tym, jak wyglądała Wasza pierwsza samodzielna jazda po odebraniu prawa jazdy? Na dniach odbieram swój dokument i przyznam szczerze, że jestem lekko zestresowana :)

Spociłem się niemiłosiernie - jechałem z Ostravy do Katowic, pożyczonym autem do tego. Strach raczej wynikał z tego, że niechroniony przez safety car, coś się może stać albo ja zrobię coś głupiego. Nic mylnego - jak się człowiek uczył coś więcej, jak tylko po to by zdać egzamin to spoko oko. Potem była pierwsza wycieczka - z Katowic do Grenoble (pod ręką była doświadczona kierowniczka). Strach ma wielkie oczy - trzeba to wykorzystać i mieć je dookoła głowy, czytać znaki i nie panikować: keep calm and carry on :-)
Není nutné plakat nad rozlitým mlékem - vždyť to není pivo. | Kultura kulturą, lecz prawo i zdrowy rozsądek ponad wszystko.

Była Lancia Lybra SW, jest Seat Ibiza II FL 1.9 SDI - Kapitan Snuja :D

Obrazek
daghda

Re: Pierwsza samodzielna jazda...

Postprzez ella » wtorek 24 stycznia 2012, 20:34

k4tarzyna321 napisał(a):Podzielcie się

No i podzielili się aż w 17 zakładkach

viewtopic.php?f=4&t=800&hilit=pierwsza+samodzielna+jazda&start=240
ella
Moderator

Powrót do Szkolenie kierowców