Andzelika witaj. Ja jestem po kursie w tej szkole tez grupon... Powiem ci ze wlascicielowi na 100% grupon sie nie oplaca takze bedzie wyciaganie kasy jak bedziesz miala szczescie to moze wyciagnie od innych i ciebie zostawi w spokoju. W kazdym razie głowny nacisk to wykupowanie dodatkowych jazd platynch bez tego zaswiadczenia nie wystawi.
pytanie 1 - niestety nie jest do konca uczciwa
2 nie nie kłamą wlasciwie nie rozumiem pytania

z czym maja kłamać ?
3 niestety nie odbywaja sie uczciwie jezdzac z szefem tej szkoly nie mialam nawet jednej godziny ktora zaczela i skonczyla sie o czasie i podczas ktorej nie jezdzialam z nim zalatwiac jego spraw prywatnych takze urywane sa godziy
4 nie nie panuje szef i instruktorzy to bardzo mile osoby ( Pan maciej naprawde sprawia takie wrazenie ale niestety ma swoj plan ktory realizuje- tanie prawo jazdy a pozniej nadrabianie brakow srodkow pienieznych dodatkowymi jazdami ktore sugeruje brac wlasciwie sugeruje ale wziasc i tak musiz bo nie dostanisz zaswiadczenia
5 nie przyjemnych znaczy jakich?
6 jest , ale w osk nie chodzi o to zeby bylo tylko milo tylko o nauke jezdzenia .
Bardzej wazniejsze dla mnie jest to intruktorzy zostawiaja sobie nauke manewrow (parkowania ,zawracania) na sam koniec podejrzewam ze jest to instrukcja szefa osk cel? Kursant nie czuje sie na silach isc na egzamin i wykupuje dodatkowe jazdy . Z powodu grupona jest duzo kursantow samochodow zaledwie 3 z tego jedno punto wiec jazdy sa krotkie 1h , 1,5 h i niestety bywa ze sa dluzsze przerwy (tydzien, czasami nawet dwa)