Przebieg kursu na prawo jazdy kat. C

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Przebieg kursu na prawo jazdy kat. C

Postprzez mpalubinski » piątek 25 listopada 2011, 12:07

Witam.
Jestem obecnie w trakcie robienia kursu na prawo jazdy kategorii C.
Zastanawia mnie tylko jedno. Jak przebiega z reguły ten kurs?
Pytam się, ponieważ mam dosyć spory problem z moim instruktorem, zacząłem kurs 18tego października a dziś przejechałem dopiero 9tą godzinę (!!!), człowiek ten SAM zajmuję się prowadzeniem kursu na wszystkie możliwe kategorie w swojej "szkole" więc nie przykłada się za bardzo do swojej pracy, spóźnia się, typowy dzień jazdy wygląda tak, że daje mi kluczyki, zostawia mnie samego na placu i albo jedzie załatwiać swoje sprawy albo idzie na spacer z psem (!!!), ignoruje telefony od dwóch tygodni itp. Chciałbym dowiedzieć się jak w Waszym przypadku przebiegł ten kurs, chodzi mi o to co robiliście po ile godzin oraz w ile tygodni ukończyliście kurs.
mpalubinski

Re: Przebieg kursu na prawo jazdy kat. C

Postprzez mk61 » piątek 25 listopada 2011, 16:18

Zmień OSK. Bo tak, to niczego się nie nauczysz.
Mnie instruktor na C ani razu nie zostawił. Zazwyczaj siedział ze mną w kabinie na placu, albo wychodził i patrzył z zewnątrz. Wyszkolił mnie "od zera", bo nigdy wcześniej nie prowadziłem ciężarówki. Choć zarówno na C jak i na D zdarzały się "siły wyższe", przez które trzeba było skrócić jazdę, ale zawsze była rekompensata w postaci np. "jutro pojeździsz pół godziny dłużej", albo coś w ten deseń.

Uciekaj stamtąd jak najszybciej. Odbierz należne pieniądze i idź do innych. Pamiętaj, żeby wydali Ci kwity za wyjeżdżone godziny i orzeczenie lekarskie.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Powrót do Szkolenie kierowców