kuba123 napisał(a):No dzisiaj jestem po pierwszej jeździe w innej szkole , która również znajduje się na kapuściskach. W owej szkole tez słyszano o dziwnych sposobach nauczania w GWARANCIE.
Mianowicie:
-pan.S lubi poniżać kursantów, umie doprowadzić człowieka do łez..(a wiec pana S polecam osobom o mocnych nerwach i silnej osobowości)
-pan.A ,,kierownik,, - ma wahania nastrojów, potrafi być łagodny jak owieczka ale czasem ma dziwne zrywy i obrzuca człowieka za małe błędy wulgaryzmami, uczy najgorzej z cudownej trójki instruktorów.( p.A polecam ludziom którzy już potrafią jeździć xD może go czegoś nauczą )
-pan.P - bardzo wyniosły, uważa ze jest wszechwiedzący. Lubi wszystkich krytykować koleguje się z p.S.( polecam go osobom nie lubiącym się przemądrzać;P
Ja tylko upewniłem się ze nie jestem jedyna osoba która sądzi tak o nich;)
pozdrawiam KUBA
No nieźle, można się dużo ciekawych rzeczy dowiedzieć:) Np to że jest się wyniosłym. Kolego tylko nie kojarzę żebym jeździł kiedykolwiek z osobą o twoim imieniu, wiec proszę tu innym ciemnoty nie wciskać, no chyba że oceniasz ludzi po tym co mówią Ci koledzy. Pozdrawiam.