rocko19 napisał(a):Pawlisko 7:
Własnie co to znaczy być świetnym kierowcą :?:
Sam kierowcą jestem od niedawna i nie zastanawiałem się nad tym. Więc wybacz nie mam jasno sprecyzowanych kryteriów i do szczęścia nie jest mi potrzebne żeby zastanawiać się kto jest, a kto nie jest świetnym kierowcą. Dla mnie teraz ważne jest żeby jeździć bezpiecznie, zgodnie z przepisami i cały czas UCZYĆ się na drodze, co pozwala stawać się lepszym kierowcą.
Cman - masz swoje kryteria według których uznajesz czy ktoś jest bardzo dobrym kierowcą czy nie. A skąd wiesz czy inna osoba nie będzie miała innych kryteriów? I pytam się - skąd wiesz, że Twoje kryteria są lepsze od innych? Jeśli ktoś myśli o koledze, że dobrze sobie radzi za kierownicą to jaki jest problem? Może rzeczywiście przecenia jego możliwości, ale czy naprawdę warto dyskutować na ten temat i koniecznie starać się udowodnić że nie ma racji i jego kolega jeździć nie potrafi? Bo mam wrażenie że o to Ci chodzi. Na koniec spytam się za jakiego kierowcę sam siebie uważasz? Jakoś nie mogę teraz odnaleźć na forum tematu założonego przez Ciebie.
cman napisał(a):Pawlisko7 napisał(a):Można wiedzieć dlaczego robisz OT?
Dlatego, żeby wszystkim pokazywać, że tak naprawdę nie mają pojęcia co to znaczy być świetnym kierowcą.
I to już pokazuje, że chyba uważasz że nikt inny niż Ty nie może być autorytetem w tej sprawie. Jeśli z góry zakładasz, że wszyscy nie mają pojęcia co to znaczy być świetnym kierowcą to cóż wybacz, ale takie podejście mnie nie przekonuje.