Mam dosyć ważne pytanie i być może ktoś z Was się będzie orientował w tej sytuacji. A mianowicie:
Dzisiaj byłem w Instytucie Medycyny Pracy, żeby zrobić sobie badania na kurs prawo jazdy kat. C. Wszystko jak najbardziej w porządku tylko jedno ale...i to chyba to najważniejsze: nie posiadam widzenia obuocznego i jeżeli dobrze zrozumiałem także przestrzennego (nie wiem czy to nie to samo Very Happy ) . Auto osobowe jak i dostawcze prowadzę bez żadnych problemów już od 5 lat tym bardziej moje zaskoczenie było duże.
Jak się okazało te wady dyskwalifikują mnie do wszystkich kategorii oprócz B. Co gorsze wyniki tych badań wysyłane są do wydziału komunikacji i w tym momencie mam najważniejsze pytanie: czy istnieje możliwość, że i prawo jazdy B. może zostać cofnięte lub będą problemy z jego ważnością.
Przerwanie moich planów zawodowych związanych z ciężkim sprzętem jakoś przeżyłem ale teraz martwię się o obecne prawo jazdy. Z autem radzę sobie bardzo dobrze ale przepis jest przepis i zastanawia mnie jak to wygląda oficjalnie.