Najbardziej znana Auto-szkoła w Łodzi

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Najbardziej znana auto-szkoła Łódź

Czas głosowania minął poniedziałek 28 listopada 2005, 21:42

1.Wiśniewski
1
25%
2.Sztaba
1
25%
3.Wota
0
Brak głosów
4.M.Bajon
0
Brak głosów
5.Z.Bajon
0
Brak głosów
6.Bajon
0
Brak głosów
7.Gocar
0
Brak głosów
8.Agra
0
Brak głosów
9.Delta
2
50%
10.Inne - napisz jakie
0
Brak głosów

Liczba głosów : 4

Postprzez mo_nii » sobota 25 sierpnia 2007, 13:01

Auto-Szkoła BAJON polecam! Na Zielonej w Łodzi albo w Pabianicach na Traugutta! Nie wiem jak jest w innych szkołach, ale tam jest po prostu super! Atmosfera i w ogole! Pani Monika i instruktorzy od jazd :) Szkoda, że ja już skończyłam... ;>
Pozdrawiam i polecam.
mo_nii

Postprzez Czesław » czwartek 25 października 2007, 17:40

Musze przyznać że ciężko jest określić która szkoła jest najpopularniejsza w lodzi. Ja posłuchałem się moich znajomych i poszedłem do auto szkoły K.Kołodziejczak szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolony. Polecam
Czesław

Postprzez karolka89 » czwartek 25 października 2007, 21:28

Ja z całą pewnością mogę polecić Auto Szkołę Agra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mili i sympatyczni instruktorzy a Pani Grażyna jest Super !!!!!!!! Naprawdę polecam :) Jazdy po trasach egzaminacyjnych miła atmosferka podczas jazd :) i naprawdę można się wiele nauczyć !
karolka89

Postprzez wojtel » niedziela 13 kwietnia 2008, 03:01

Ja polecam szkołe M.Bajon. Proponuje jazdy na oplu z p.Marcinem i na toyocie z p.Piotrkiem - bardzo dobrzy instruktorzy. Zdalem w łodzi za 1 razem. POLECAM !!!
wojtel

Postprzez bejbe » środa 16 kwietnia 2008, 16:02

Ja uczęszczam do autoszkoły Driver i tez jak narazie nie moge narzekac.. wyklady prowadzone rzetelnie, jazdy z kilkoma instruktorami z czego wszyscy sa bardzo sympatyczni i dobrze tlumacza ;) jest tylko taki jeden starszy pan ktory dzialal mi bardzo na nerwy :lol: czepial sie strasznie szczegolow ale w sumie to nawet dobrze.. ale mimo wszystko mnie denerwowal :P moze dlatego ze sama mialam wtedy zly humor..
ale ogolnie szkole moge polecic ;)
bejbe

zielony listek

Postprzez ZestreSowanA_MarLa » wtorek 20 maja 2008, 12:39

prosze o opinie o tej szkole bardzo mi zależy niezdałm jush dwoch egzaminów ale to chyba troche mojej winy i mojego nauczyciela... masakra prawie 40 godzin jazd z czego wiekszosc po osiedlu na teofilowie, może ze dwa razy rondko... <tak dokładnie bo w zgierzu zaraz jak sie wjezdza od szczecińskiej to rondo to to nie jest :/ > i ogolnie mnustwo wymagań i mało tłumaczeń widocznie jestem mniej zdolna w prowadzeniu auta ale obydwa egzaminy oblane czysto z braku wiedzy... prosze o opinie o ZIELONYM LIŚCIU :)))
Panie Boże ukochany, daj mi szanse by zostac kierowcą.....
MAM DOSYĆ ZATŁOCZONEGO I SMIERDZĄCEGO MPK!!!!
ZestreSowanA_MarLa

Postprzez marina25 » sobota 29 listopada 2008, 23:13

Ja chodze do auto-szkoły Agra i jestem strasznie zadowolona.Mam super instruktora,który mnie dobrze prowadzi.Naprawde polecam
marina25

Postprzez Kolorowa jak Diabli » czwartek 04 grudnia 2008, 23:23

Mimo,że ankieta zakończona to\sie\ wypowiem.
Dla\mnie najpopularniejsza szkoła,to szkoła M.Bajon-nie polecam-wielu znajomych tam chodzilo i znajduje sie blisko mojego miejsca zamieszkanie.
Często tez słysze o szkole LOK oraz SZTABA
Albo zdam,albo mi się zdaje...18.05.2009 TOYOTA nr 20 "ZALICZAM " :D
Kolorowa jak Diabli

Poprzednia strona

Powrót do Szkolenie kierowców