akademia bezpiecznej jazdy

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

akademia bezpiecznej jazdy

Postprzez Pesso » piątek 28 września 2007, 21:18

Witam, nie dawno dopiero odkryłem to forum tak więc nie miałem okazji go przejrzeć dokładnie. Pytanie moje jest następujące:
czy w okolicach Katowic (ale niedalekich :wink: ) jest jakaś akademia bezpiecznej jazdy bo chętnie poszedłbym na taki kurs. Wiem, że jest taka akademia w Warszawie i Poznaniu ale to nie są okolice Katowic :)
Pozdrawiam
Pesso

Re: akademia bezpiecznej jazdy

Postprzez cyruslb » sobota 29 września 2007, 15:11

Pesso napisał(a):Witam, nie dawno dopiero odkryłem to forum tak więc nie miałem okazji go przejrzeć dokładnie. Pytanie moje jest następujące:
czy w okolicach Katowic (ale niedalekich :wink: ) jest jakaś akademia bezpiecznej jazdy bo chętnie poszedłbym na taki kurs. Wiem, że jest taka akademia w Warszawie i Poznaniu ale to nie są okolice Katowic :)
Pozdrawiam

Google daje coś takiego http://adtj.cngdesign.pl/index.php?opti ... &Itemid=33
cyruslb

Postprzez Pesso » sobota 06 października 2007, 22:50

okej :lol: wszedłem na stronke :lol: a teraz pytanie czy ktoś ukończył taki kurs właśnie w tej akademii?? jestem ciekaw bo bardzo interesuje mnie taki kurs a nie chce wydać kasy w błoto dlatego pytam czy warto tam pójść??
Pozdrawiam
Pesso

Postprzez KUBA_1 » niedziela 07 października 2007, 09:08

Więcej (mioim zdaniem) nauczysz się zapisując się do klubu motorowego i biorąc udział w Konkursowych Jazdach Samochodowych. (KJS).
Może po kilku występach własnych w konkursach (KJS) udaj sie po fachowe porady co możesz poprawić w dalszych swoich jazdach autkiem.
Widziałem dziś ciekawy spór,
Jak z głową dyskutował mur,
KUBA_1

Powrót do Szkolenie kierowców