hahaha czyli jednak udowodniłeś: klamek brak lekarstwa ci nie podali
skąd się taki ewenement" na tym forum znalazł to pozostanie tajemnicą
Moderatorzy: dylek, ella, klebek
przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 00:38
przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 00:40
przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 02:39
przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 07:08
ty co najwyżej beczysz jak baran do ludzi...Jesteś tak ograniczony intelektualnie, że nawet nie potrafisz inteligentnie ripostować..nie stać ciebie na to. Powtarzasz po innych.Henq napisał(a):Ależ do ludzi to ja się zwracam dotarło?
Nawet mojej definicji nie potrafiłeś zacytować tylko bredzisz. O kręceniu kierownicą "bo widać" oraz rzeczywistym kierunku jazdy na skrzyżowaniu samochodzikiem po piaskownicy też już czytałem. To słowa twojego intelektualnego brata bliźniaka który poleciał na równie głupi pysk.nie wiesz co to zmiana kierunku jazdy dla ciebie pojazd jadący przez skrzyżowanie czy poza skrzyżowaniem przez trzy pasy ruchu to zmieniający kierunek jazdy bo nie wyprostował kierownicy
przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 09:37
przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 21:46
Twoje brednie niestety docuierają i dl;atego jest ten spór. Tylko ty wymyślasz i kłamiesz, że ktoś coś napisał, a wszystkie brednie są twego autorstwa.Henq napisał(a):czyli nie dotarło nie dziwię się
do ciebie trzeba się zniżać p.p.m.
Prosty przepis z PoRD stanowi dla ciebie górkę, no ale tak bywa jak się zgrywa wielkiego instruktorka z podlasia
przez Henq » niedziela 21 czerwca 2020, 08:49
przez Marcel2727 » niedziela 21 czerwca 2020, 11:17
szerszon napisał(a):Twoje brednie niestety docuierają i dl;atego jest ten spór. Tylko ty wymyślasz i kłamiesz, że ktoś coś napisał, a wszystkie brednie są twego autorstwa.Henq napisał(a):czyli nie dotarło nie dziwię się
do ciebie trzeba się zniżać p.p.m.
Prosty przepis z PoRD stanowi dla ciebie górkę, no ale tak bywa jak się zgrywa wielkiego instruktorka z podlasia
Nawet nie stać ciebie na cytaty. Mało inteligentna prowokacja...ale czegoś innego trudno się spodziewać. Najwyżej założysz kolejne konto. Ale będziesz tak samo rozpoznawalny...jesteś "jedyny w swoim rodzaju"
Podziwiam, jak tak możesz się kompromitować na każdym kroku. Nie znam instruktora, po którym mógłbyś teoretycznie chociaż posprzątać.
przez szerszon » niedziela 21 czerwca 2020, 21:41
Własnie to robię. Byłeś chamem przez lata i teraz stopujemy chama.Henq napisał(a):STOP CHAM!!!
przez Henq » poniedziałek 22 czerwca 2020, 06:38
przez kierowca2020 » poniedziałek 22 czerwca 2020, 11:08
przez Henq » piątek 26 czerwca 2020, 23:58
Można, a czy uzyskałeś odpowiedź?kierowca2020 napisał(a):Czy można już zamknąc ten temat?
przez kierowca2020 » sobota 27 czerwca 2020, 10:05
Henq napisał(a):Można, a czy uzyskałeś odpowiedź?kierowca2020 napisał(a):Czy można już zamknąc ten temat?
przez szerszon » sobota 27 czerwca 2020, 20:28
Wypociny henqa możesz odpuścić. To matoł.kierowca2020 napisał(a): a ostatecznie dalej nie wiem kto ma rację