Karolina1994 napisał(a):@MagnaTowE WORD ma 3 dni na przesłanie do Twojego urzędu miasta lub starostwa informacji i Twoich dokumentów.
Tutaj powinnaś skontaktować się z wordem.
Dzięki za odpowiedź, ale nie czuje się kobietą.
(No offence
) Co do tych trzech dni, to nie wiem jaki mają kalendarz, ale z moich obliczeń wynika, że minęło 17 dni. ;p Nawet gdyby miałyby to być dni robocze, to i tak ich poniosło, bo roboczych minęło 11 (nie liczę 4 marca ;p )
eragon napisał(a):Sprawdź status dokumentu na stronie obywatel.gov
Hmmm, marzanna ?? Czy włodek ??
Na stronie obywatel.gov
,pl ciężko się odnaleźć jednak nadal przekierowują mnie na stronę info-car.pl lub kierowca.pwpw.pl która z kolei przekierowuje na info-car.pl (śmieszne samo w sobie
)
Co do szkoły jazdy, ani marzanna ani włodek. Kurs robiłem z funduszy europejskich za wyniki w nauce (co nie powinno mieć żadnego znaczenia)
Dokładniej rzecz biorąc kursy odbywały się w mechaniku za pomocą ich elek etc.
(nie znam się i nie wiem, czy to też jest szkoła jazdy, czy kursy tylko dla uczniów mechanika)
Sam egzamin miał miejsce w Oświęcimiu.
pasqudek napisał(a):MagnaTowE w tym przypadku to ewidentnie olkuski WK.
Jak to u Was mowia? Pichoce:)
Po licznych telefonach (i wkurzaniu się, że linia zajęta ponad godzinę ...
) w końcu coś się ruszyło. Dziś jest status, że prawo jazdy zostało zamówione. W teorii mają 7 dni. W praktyce potrwa to pewnie ok 14, bo to Olkusz.
Dokument został zamówiony
Data ustawienia statusu: 22/03/2016
Oznacza to, że:
Złożone w urzędzie dokumenty zostały zweryfikowane. Prawo jazdy zostało zamówione w Polskiej Wytwórni Papierów Wartościowych. Dokument zostanie wyprodukowany i przekazany do urzędu w terminie nie dłuższym niż 7 dni roboczych.
Nie wiem jak określają Olkuski WK ale moim zdaniem mają tam taki sam bur... yyyyy... bałagan ( ;p ) jak w szpitalu. :p