basiaagnes napisał(a):Cześć
Jestem tu nowa. Właśnie zaczynam swoje poszukiwania co do dobrej szkoły nauki jazdy w Szczecinie. Dużo dobrego słyszałam o Igielskim, wielu znajomych tam zdawało. ale ostatnio zapisała się tam koleżanka, i twierdzi iż szału nie ma...zobaczymy
Polecił bym Ci Ze Szczerego serca "Alien -a" . Spoko instruktorzy i można było sie wiele nauczyć . Polecam.
O "Igielskim " nie słyszałem.

Ludzie w szkole bardzo odpowiedzialni i mili. Instruktorzy są wymagający ale jazdy są prowadzone w taki sposób, że nie można mówić o jakimkolwiek stresie. Polecam pana Filipa. Jest bardzo dokładny i nie dyskryminuje kobiet:) Nie ma problemu w umawianiu się na jazdy. Plusem jest też karta zajęć w której można oglądać swoje postępy. Wiadomo wtedy co jest do poprawki a co już umiemy. Szkoła moim zdaniem idealna. Jeszcze raz bardzo polecam
 Ludzie w szkole bardzo odpowiedzialni i mili. Instruktorzy są wymagający ale jazdy są prowadzone w taki sposób, że nie można mówić o jakimkolwiek stresie. Polecam pana Filipa. Jest bardzo dokładny i nie dyskryminuje kobiet:) Nie ma problemu w umawianiu się na jazdy. Plusem jest też karta zajęć w której można oglądać swoje postępy. Wiadomo wtedy co jest do poprawki a co już umiemy. Szkoła moim zdaniem idealna. Jeszcze raz bardzo polecam  (zapewnionego również przez nich) szkolenie przyniosło wymierne korzyści - teorię i praktykę zdałam za PIERWSZYM RAZEM.
 (zapewnionego również przez nich) szkolenie przyniosło wymierne korzyści - teorię i praktykę zdałam za PIERWSZYM RAZEM.