Cyberix napisał(a):Absolutnie nie zgadzam się z tym co napisałeś. Zarówno w kwestii nonsensownego czekania na drodze pasmowej aż wszystkie pasy będą wolne.
No przeciez nie musisz sie z tym zgadzac. Ty jezdzisz tak a ja jezdze inaczej. Ot co. Tak jak pisalem wczesniej, jak Ci ktos kiedys w dokladnie takiej sytuacji w Twoim katamaranie zaparkuje to pogadamy.
Cyberix napisał(a):ostatnio chyba widziałem Twojego kursanta, który stał przed rondem i czekał, aż całe rondo będzie puste i nikogo nie będzie na drogach dojazdowych aby przypadkiem nie wymusić ślimaczym wjazdem na rondo
Misku, pomijam juz fakt, ze nie wiesz gdzie szkole, pozatym gdybys czytal uwaznie to moze doczytal bys sie, ze pisalem o skrzyzowaniu a nie o rondzie, gdzie panuja nieco inne i przepisy i zwyczaje.
Pomine tez wysuniecie tezy, ze chyba sam swojego kursanta widzieles
Cyberix napisał(a):nie wyobrażam sobie stania jak kołek na prawym pasie i czekania aż pieszy przejdzie przez środkowy a potem lewy i zejdzie z przejścia
Moze masz za mala wyobraznie ? Moze za malo w zyciu widziales ? Podobno podroze ksztalca, reszte pozostawiam Twojej wyobrazni
Cyberix napisał(a):Myślę, że jesteś także zwolennikiem stania przed tramwajem jak stoi na przystanku i nikt nie wsiada ani nie wysiada.....
Przystanek przystankowi nierowny ! Co z przypadkiem gdy szyny sa bezposrednio na asfalcie ?
Swego czasu w Rumuni zaplacilem wlasnie za niezatrzymanie sie mandat, fakt, ze niski ale mimo tego.