Henq napisał(a):ale to nie pieszy się zbliża do A-7 a kierujący
po kolei
spokojnie dotrze w końcu do tej pustej główki
I co z tego? Usiłujesz podpiąć pieszego w system znaków D-1/A-7.
Na pewno poboczem drogi? Już dawno mnie twoje głupstwa zainteresowały dlaczego raz jest to pobocze drogi a raz jest to skrzyżowanie?
No tak wszyscy juć widzą te twoje manipulacje
Masz rację...wszyscy widzą...
Marcel2727 napisał(a):A mianowicie jest droga podporządkowana, a na drodze z pierwszeństwem pieszy np. idzie poboczem.
Czy pojazd musi się zatrzymać, by przepuścić pieszego czy pieszy musi się zatrzymać.
raz jest to droga A a raz jednak skrzyżowanie dróg AB?
Nie z tego konta piszesz. Trzeba wrócić do tematu rond.
kuźwa w końcu i cieszę się że znów nie muszę czytać "ciebie"
Taki wrażliwy polonista???
A nie odróżnia zmiany od przecięcia....
Henq napisał(a):Wykożystują
Henq napisał(a):nie koniecznie
Henq napisał(a):czyżby pseudoinstruktorek się mułem zachłysną ?
Henq napisał(a): by z nich kożystać
Wypadałoby przygłupie nie brylować w wątku o błędach, aby teraz mieć prawo się oburzać.
uwaga podkreślam:
chyba że przepisy szczególne stanowią inaczeja przepis szczególny do znaku A-7 to definicja "ustąpienia pierwszeństwa"
widzisz ją gdzieś w Dz U 170? - no nadal nie wskazałeś
Yyyyyy....zaskoczyłeś mnie. Takiej głupoty jeszcze nie widziałem. Naprawdę w tym fragmencie "dyskusji" mnie zażyłeś. Zatkało. Być takim przygłupem, aby nie móc pojąć treści paragrafu 2.1...to poważne upośledzenie.
To co tak "podkreślasz" odnosi się do miejsca ustawienia znaków.
Czyli np taki B-36, który może być ustawiony tylko po lewej części drogi, gdzie obowiązuje zakaz zatrzymania.
Czy C-13, który jest ustawiany( przynajmniej powinien) po prawej stronie drogi dla rowerów. A ta droga w zależności od pozycji kierującego może być po lewej stronie drogi. Ale żeby sposób zachowania był przepisem szczególnym do miejsca ustawienia znaku to jeszcze nie słyszałem... interpretacje przygłupa jadą ostro.
Dotarło w końcu? Czy nadal głupa będziesz zgrywał?
Od twoich pierwszych postów do mnie dotarło,że jesteś przygłupem...dalej się tylko prężnie "rozwijasz". A teraz podyskutuj sobie sam ze sobą...cała stronę "spłodziłeś".